Boja pistacija: “It” boja laka za nokte za septembar


Došao nam je septembar što definitivno znači da ljeto ide prema svome kraju, no dašak toplih dana i dalje ćemo nositi uz sebe, kako u odjevnim kombinacijama kroz komade koje možemo nositi i u prijelaznom razdoblju, tako i na noktime jer se s manikurama još uvijek ne odričemo razigrane palete boja. Toj paleti boja pripada i boja pistacije koja je, ako je sduiti po kolekcijama dizajnerskih i high street brendova, biti jedna od najpopularnijih boja u hladnoj sezoni koja je pred nama. 
Ne treba čuditi popularnost boje pistacije s obzirom na to da je jako jednostavna kombiniranje – odlično izgleda samostalno, a istovremeno se može odlično kombinirati s neutralnim tonovima poput sive, bež i bijele, kao i pastelnima poput ružičaste, što će činiti odličan spoj i odmak od klasične manikure.

Boja pistacije izgleda jednostavno i svježe, a opet originalno i drukčije te predstavlja odmak od klasičnih boja lakova koje očekujemo u jesenskim danima poput bordo, crne, tamnozelene i tamnoplave. U nastavku donosimo nekoliko odličnih nijansi koje će biti točka na “i” svakom jesenskom outfitu.





zene.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...