Poznata YouTuberica objasnila zašto biste se svaki dan trebale sređivati


Ako radite od kuće ili se jednostavno ne volite previše zamarati svojim izgledom - nastavite čitati.

Poznata YouTuberica Evelina, koju prati preko milijun i tristo tisuća ljudi, otkrila je zašto biste svaki dan trebale dati sve od sebe kako biste izgledale sređeno.

Naime, njezina je majka jedna od tih žena koje nikada ne možete vidjeti nesređenu jer ona ne ide ni iznijeti smeće, a da nije našminkana, uredne frizure i čiste odjeće.

Iako sama Evelina priznaje da većinu svog života nije pretjerano marila za svoj izgled, u posljednjih je nekoliko godina shvatila koliko joj to benefita donosi u životu i da nije riječ o nečem površnom, što joj je majka oduvijek govorila.

Upravo je zato u svojem videu otkrila 6 razloga zašto biste uvijek trebale biti sređene.

1. Sređivanje ne znači odricanje od udobnosti
Ako se počešljate, nanesete malo rumenila i maskare i obučete čistu trenirku, to ne znači da ste izašli izvan svoje zone komfora, već samo da ste prezentabilniji nego kad izgledate kao da ste se tek probudile.

2. Sređivanje će vam podići samopouzdanje
Čim se malo dotjerate, odmah će vam se popraviti raspoloženje, vaš će stav biti odvažniji, a vaše samopouzdanje veće.

3. Popravit ćete si raspoloženje
Kao što smo već naveli, sređivanje će vam popraviti raspoloženje u trenu jer ćete znati da ste spremni za susret s bilo kim. "Stoga, nemojte čuvati neki outfit ili make-up look za posebnu prigodu već tretirajte svaki dan kao poseban i život će vam se osmjehnuti", mudro ističe YouTuberica.

4. Radije ćete izaći iz kuće ako ste sređene
Kada se ujutro sredite, neće vam biti teško izaći iz kuće, dapače, same ćete to htjeti. Uz to, svi ljudi koje ćete sresti ozbiljnije će vas shvaćati ako ste sređene.

5. Sređivanje je dio brige o sebi
Sređivanje ne znači da svaki dan trebate stavljati umjetne trepavice i nositi štikle. Samo mali trud je dovoljan da se bolje osjećate.

6. Bit ćete produktivnije ako se sredite
Čak i ako radite od kuće ili ste na porodiljnom - sređivanje će vam pomoći da budete produktivnije tijekom dana.

Ako vas zanima cijeli video, možete ga pogledati ispod.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...