Pet znakova da među vama ne postoji ništa više od kemije


Ljubav ili samo kemija? Na pitanje koje mnoge muči na početku nove veze nije lako odgovoriti, no postoje neki pokazatelji koji vam mogu pomoći da doznate o čemu je točno riječ.

Narednih pet znakova odaje da je vaša veza isključivo fizička.

1. Nikada se niste posvađali

Vjerojatno zato što ni ne komunicirate puno već većinu zajedničkog vremena provodite pod plahtama. Svađe i nesuglasice su normalna i neizbježna stvar u svakoj ljubavnoj vezi i ne kaže se uzalud da se oni koji se svađaju i vole.

2. Ne znate ništa o njegovoj obitelji (a ni on o vašoj)

Ne samo da niste upoznali njegove roditelje već ni ne znate apsolutno ništa o njima, kao ni ima li braće ili sestara jer ga o tome niste ni pitali, a ni on vas? To nam baš i ne zvuči kao ljubav.

3. Nije vas upoznao s prijateljima (a ni vi njega sa svojima)

Puno je lakše nekoga s kim se viđate upoznati s prijateljima nego s roditeljima, a ako nije napravio ni to (ali ni vi), onda je jasno da s vama ne želi ništa više od seksa.

4. Ne znate o čemu biste pričali

Ako nakon seksa šutke ležite jedno pored drugog jer ne znate o čemu biste pričali, onda vjerojatno nemate puno zajedničkoga osim, naravno, akcije pod plahtama.

5. Ne čujete se svaki dan

Ako se ne vidite ni ne čujete svaki dan niti vas zanima što on radi kada ste izvan kreveta, onda očito s njim ne želite ostvariti nikakav dublji odnos.
index.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE