Najlepše nijanse lakova za nokte koje ćemo nositi u narednim mesecima


Dok je leto rezervisano razigrani manikir i jarke boje na noktima, u predstojećim danima okrenućemo se nešto drugačijim nijansama koje su prikladnije za sezonu koja dolazi. Mada su nam prva asocijacija na jesen uglavnom nijanse, kao što su bordo, siva ili maslinasta, to ne znači da će neke intenzivne boje pasti u drugi plan. Naprotiv, ove godine dolazi nam niz uzbudljivih modnih i beauty trendova, koji nisu zaobišli ni svet manikira. 
Kada govorimo o klasicima intenzivna crvena boja ostaće aktuelna, kao i fuksija i nude nijanse koje su već nekoliko godina apsolutni hit. Sve nijanse ljubičaste nisu samo poželjne na odeći već i na noktima, a biće aktelna i indigo plava, kao i šljokice na noktima. Nosiće se i koralni tonovi koje ćeršće vezujemo za proleće i leto, ali ovog puta sve je dozvoljeno. Izbor je zaista veliki, a odluka je na vama. Uostalom, jesen traje 13 nedelja, pa nema razloga da tako dug vremenski period provedete s dosadnim bojama na noktima. U nastavku donosimo nekoliko divnih nijansi lakova za nokte koje će biti najaktuelnije u predstojećoj sezoni i savršeno će zaokružiti svaku odevnu kombinaciju.

NUDE

Bourjois Fair`y tale 14

JARKO CRVENA

Deborah 10 Days Long 870

INDIGO PLAVA

Chanel Le Vernis Longwear Nail Colour

LJUBIČASTA

O.P.I Positive Vibes Only

FUKSIJA

Dior Lucky Dior 539

GLITTER

Essence Glitter On Glitter Off 01

CORAL

L`oreal Paris Color Rich 442
injournal.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...