Brigitte Macron: (Ne)primjerena bijela minica koja prvoj dami tako dobro stoji


Brigitte Macron sa suprugom posjetila je francuski gradić Bormes-les-Mimosas i nazočila proslavi 75.- godišnjice od savezničkog iskrcavanja u Provansi tijekom Drugog svjetskog rata.

Za ovaj važni događaj reciklirala je ljetnu kombinaciju sastavljenu od bijele mini haljine modne kuće Louis Vuitton koju je već nosila tijekom američkog predsjedničkog posjeta Parizu u 2017. godini.

Riječ je o smjelom modelu s patentnim zatvaračima koji je tada podigao mnoge obrve, a pogotovo jer je za usporedbu 17 godina mlađa Melania Trump nosila čedan kostim s porubom do pola koljena.

Tim izdanjem Brigitte Macron je još jednom ukazala na činjenicu da se neće držati tradicionalnih modnih pravila već pomicati granice svojim odjevnim komadima bez obzira na godine i titulu.

Model haljine razotkrio je preplanulu put prve dame, ali i sandale s vrtoglavim potpeticama kojih se prva dama ne odriče niti s longetom oko ruke.

Prema pisanjima medija, 66 godina stara Brigitte je imala malu nezgodu na odmoru zbog koje sada mora držati ruku u imobiliziranom položaju.
Piše: zadovoljna.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO