Bella Hadid: Začuđujuća haljina s MTV-jevih nagrada koja izaziva najviše rasprava


Dodjela nagrada MTV Video Music Awards ove godine održala se u New Jerseyju. Brojne zvijezde iz zabavne industrije okupile su se u centru Prudential u Newarku, a među njima je bila i Bella Hadid.

Slavna američka manekenka došla je na dodjelu u pratnji svoje jednako uspješne starije sestre Gigi. Mlade dame odlučile su se uskladiti po pitanju palete boja u svojim kombinacijama pa su tako obje odjenule komade u bež tonovima.

Dok se kombinacija koju je nosila Gigi uglavnom proglašava korektnom, ali i zaboravljivom, Bellino izdanje izazvalo je puno rasprava.

Naime, 22-godišnjakinja je na crveni tepih stigla u kreaciji mlade londonske dizajnerice Charlotte Knowles. Haljina eksperimentalnog kroja sastavljena je od topa i suknje od rastezljivog materijala koje u jednu cjelinu povezuje remenje.

Bella se trudi biti trendseterica, ali ova kombinacija je hodajuća šala, komentar je jedne korisnice Instagrama. Grozno! Izgleda da posao modela, poznavanje modnih dizajnera i novac ne kupuju ukus, dodala je druga.

Lijepa cura, ružna haljina, zaključio je još jedan komentator s društvenih mreža.


Piše: zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...