12 ljubičastih komada kao stvorenih za romantične jesenske kombinacije


Nadolazeći period godine jedan je od onih koji voli slojevito odijevanje, zagasite zemljane nijanse, ali i one pastelne. Boja koja bez imalo razmišljanja savršeno pristaje jeseni te izvlači iz postljetne melankolije je ljubičasta, neodoljiva nijansa koja baš nikad ne izgleda loše.

Ljubičasta boja zasigurno je prevladavala u ormarima brojnih djevojčica i to prvenstveno zbog svoje nježnosti i nenametljivosti. Upravo takvu ljubičastu pamtimo i u starijoj dobi, ali u nekom novom, ženstevnijem ruhu. Najnovije jesenske kolekcije pokazale su izniman interes za ovom bojom, a to dokazuju brojni džemperi, majice, hoodice koje se mogu pronaći i kombinirati s trendi skinny ili baggy modelima hlača. Takvim kombinacijama postići ćete odličan neobavezan casual izgled koji će ljubičasta začiniti i podariti mu dozu elegancije, profinjenosti i chic izgleda.
Što se tiče suknji i haljina, ne moramo dodatno napominjati kako su navedeni modeli stvoreni za ljubičaste tonove. Bez obzira odlučite li se za tamniju ili svjetliju varijantu, upečatljiv no istovremeno suptilan izgled sigurno neće izostati. Ono što posebno volimo kod ove boje činjenica je kako jednako dobro pristaje svjetlijoj i tamnijoj puti, kao i različitim bojama kose, stoga nema baš nikakvog razloga da se pokoji ljubičasti komad ne pronađe i u vašoj garderobi. Osim odjevnih predmeta, možete nabaviti i ljubičaste detalje koji će divno uklopiti u brojne kombinacije, ali ipak želite li trendi jesen, svakako se upustite u eksperimentiranje s ljubičastom jer posebni i drugačiji outfiti sigurno neće izostati.

U nastavku smo izdvojili 12 divnih ljubičastih komada koje možete pronaći u najdražih high street i high end trgovinama.
& Other Stories
& Other Stories
Zara
Vince, Reserved
Uterque
Zara
& Other Stories
Monki, H&M
Free People
fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...