Za indijski horoskop kažu da je nevjerovatno tačan... Pogledajte šta otkriva o vama!


Indijski horoskop bije glas da je zapravo najtačniji na svijetu.

Već više od 1.000 godina Indijci horoskop tradicionalno rade u “Kundli” formi, a kundli igra ključnu ulogu u određivanju imena novorođenčeta, ali i uopšte kod svih važnih životnih koraka…

Odredite koji ste vi znak i saznajte šta to indijski horoskop otkriva o vama.Mesha ( 15.4. – 15. 5)

AMBICIJA
Jaka mentalna snaga pomaže vam da uspješno ostvarite zamišljeno, ambiciozni ste i nikada ne popuštate. Izraženi smisao za inicijativu gura vas među vođe, ali privlači vas sjaj pa padate na najnovije trendove.

Vrishabha (16. 5. – 16. 6)

VELIKO SRCE
Ovo je znak komunikativnosti i umjetnosti izražavanja u javnosti. Ne volite nemar i površnost. Vaši najbliži su vam najbitniji, ali ste u odnosima s drugima oprezni i ne volite preveliku bliskost dok ne steknete povjerenje. Puni ste ljubavi, imate veliko srce, pa stalno čeznete za romantikom. Jedan ste od najvernijih partnera.

Mithuna (17. 6. – 16. 7)

HUMOR
Vi predstavljate znak koji sve može dovesti u pitanje, svi se moraju prilagoditi vašim suprotnostima. Razum vam radi sto na sat, a vaše sposobnosti prilagođavanja su beskrajne. Vaša najjača odlika je humor, a najčešće ga koristite kada želite nekoga da zavedete.Kataka (17. 7. – 17. 8)

OSJETLJIVOST
Ovim znakom vlada Mjesec, što ga čini osjetljivim i tajanstvenim. Vezani ste za svoje korijene i najvažnija vam je porodica, a prijatelje pažljivo birate. Plašite se ostavljanja, posebno od partnera. U ljubavi ste intuitivni.

Simha (18. 8. – 17. 9)

NEPOPUSTLJIVOST
Volite raskoš i užitke. Zadrti ste i nagli sa drugima, ali i odani. Za vas je novac srž borbe i ne posustajete dok ne pobijedite. Ponosni ste i ne podnosite ravnodušnost, ne popuštate dok ne osvojite voljenu osobu. Šarmantni ste, ali ne i vjerni.

Kanya (18. 9. – 17. 10)

SLIJEDITE SVOJU MISIJU
Strogi ste i organizovani kao pod konac. Uvijek ste tačni i slijedite svoju zacrtanu misiju. Vrlo ste osjetljivi i ne trpite nevjeru. Smatrate da zajednički život treba krunisati brakom koji se zasniva na odanosti.Tula (18. 10. – 16. 11)

PRIVRŽENOST
Jako ste društveni, uvijek okruženi prijateljima. Ovaj znak je simbol privrženosti, pa ne podnosite prekide, kakvi god oni bili. Jako ste humani i ne vidite zamke koje mogu da vam postave oni koji traže samo nekoliko ugodnih trenutaka u vašem društvu.

Vrischika (17. 11. – 16. 12)

VODENA STRUJA
Vašim znakom vlada bog Šiva koji uništava da bi bolje gradio. Poput vodene struje, i vi ste neprestano u pokretu, ali niko ne poznaje dubinu vaše duše. Naizgled ste oholi, ali zapravo ste vrlo ponizni.

Dhanus (17. 12. – 14. 1)

OPTIMIZAM
Optimistični ste i puni dečjeg entuzijazma, smatrate da ste predodređeni za najbolje. Koliko je to dobro za vas, često je otežavajuće za ljude oko vas. Kad je novac u pitanju, ne prestajete da ulazite u rizike. U ljubavi tražite da vam se dive, zanimaju vas drugačije osobe.Makara (15. 1. – 13. 2)

SIMBOL TRUDA
S vama ništa nije prepušteno slučaju, ali uvijek prolazite tešku fazu prije nego što ostvarite svoje ciljeve. Rano sazrijevate, kada odrastete malo ćete se opustiti, ali tek kada se finansijski osigurate podebljim bankovnim računom. U ljubavi ste sigurni, čak i prestrogi.

Kumbha (14. 2. – 14. 3)

SLOBODA
Jako poštujete svoju, ali i tuđu slobodu, pa stoga očekujete od drugih ljudi da se isto tako ponašaju. U stvarnosti ste konzervativna osoba. Oko sebe ste stvorili krug prijatelja koji su vaš zaklon od životnih opasnosti. Znatiželjni ste. U ljubavi ste stidljivi.

Mina (15. 3. – 14. 4)

SUZDRŽANOST
Vaš kreativni talent ima potrebu da se izrazi. Iza prividne suzdržanosti krije se ponos, pa iako se ne usuđujete da pristupite drugima, nekako ih uvijek privučete da dođu vama. Ljubav vas hrani, pa ako naiđete na partnera koji će vas ohrabriti, iskoristićete sve svoje adute da uspijete u životu.
haber,ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...