80 odsto žena želi ovo u krevetu


„Nevaljalice“, „bezobraznice“…. ili već neki drugi izrazi u veštini koja je poznata kao „dirty talk“ – to je ono što priželjkuje više od 80 odsto žena u krevetu. Poslednja anketa koju je sproveo magazin „Men’s Health“ u saradnji sa portalom „Simpatic“ pokazala je da bi žene u seksu volele da im partneri više govore nevaljale reči.

Seksolog Emili Mors objašnjava da je izuzetno važno da partneri u vezi i seksu otvoreno govore šta žele.

Njeno dosadašnje iskustvo u praksi pokazalo je da je to jedini ispravan put ka zajedničkoj sreći.

„Zaista ohrabrujem ljude da dele svoje fantazije s partnerom. Ono što se na prvu loptu čini neprijatno može da vodi ka eksplozivnom eksperimentisanju. Samo treba da razgovarate. To što žene iščekuju po koju bezobraznu reč u krevetu uopšte ne iznenađuje. Mozak je najmoćniji polni organ“, objasnila je Emili.

Ovo su još neke fantazije koje žene prema ovoj anketi očekuju, kao i njihovo stručno tumačenje.

„Dirty talk“
„Mozak je najmoćniji polni organ, a govorenje prostota je kreativan način za njegovu stimulaciju“, kaže Emili Mors. Ona kaže i da je to odličan način za podsticanje razgovora o pristanku. Reči: „Volim kako izgledaš u toj pozi“ mogu da budu dovoljne da se pokrenu stvari. Ona savetujei da uvek pratite reakcije partnera da biste znali da li ste na dobrom putu.

Odlazak u striptiz klub
Gotovo 70 odsto žena zainteresovano za odlazak u striptiz klub sa svojim partnerom. „To je siguran način da ispitate opciju seksa utroje“, kaže ova terapeutkinja.

Igračke na daljinsko upravljanje
Čak 63 odsto žena fantaziralo je o korišćenju seks-igračaka na daljinsko upravljanje, dok je 44 odsto ispitanica htelo da njihovi partneri to rade u javnosti. „Davanje partneru kontrole nad vašim zadovoljstvom je neverovatno stimulišuće“, kaže.

Vezivanje očiju
Oko 58 odsto ispitanica fantaziralo je o vezivanju očiju tokom seksa. „Osim što pojačava seksepil i poverenje, povez na očima pojačava i sve ostalo. Odjednom neočekivani dodiri i poljupci stvaraju talase zadovoljstva, a predviđanje onoga što sledi je užasno uzbudljivo“, zaključila je Emili Mors.
zenskikutak.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...