(NIMALO) DAMSKI ODABIR: Haljina Hale Beri posvađala zaljubljenice u modu!

Jedna od najlepših žena u Holivudu neretko privlači pažnju svojim modnim odabirima, a ovog puta je buru podigla nesvakidašnjom toaletom.

Pedesetjednogodišnja lepotica prisustvovala je dodeli nagrada NAACP, a na ovaj glamurozan događaj došla je u izdanju o kom se, očekivano, uveliko raspravlja na društvenim mrežama.

Naime, Hale Beri pojavila se u i više nego smeloj večernjoj toaleti libanske modne dizajnerke Rim Akre, koja je u potpunosti napravljena od čipke, a veoma je očigledno da je glumica odlučila da je ponela na golo telo. Videli smo njena leđa, ramena, dobar deo zadnjice, noge, pa i manji deo međunožja.

Berijeva na ovom prestižnom događaju nije osvojila nagradu, ali je svakako osvojila svačiju pažnju, a uspela je i da posvađa korisnike društvenih mreža!

Naime, deo njenih fanova komentariše da je u pitanju haljina koja bez imalo vulgarnosti naglašava seksepil slavne oskarovke, dok deo tvrdi sasvim suprotno - da je ovo zaista previše!
glossy.espreso.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...