Kako povećati ženski libido

Ženski libido uvijek je tema muških razgovora, i to pretežno u negativnom kontekstu – redovito se žale da je prenizak iako je dobro poznato da žene žele seks (barem) jednako koliko i muškarci. Pa u čemu je onda problem, pitate se? U tome što muškarcima nije jednostavno shvatiti suptilne signale koje im žene šalju…

No, da bi se sva ta priča izbjegla, postoji izuzeno jednostavan i svima poznat te dostupan recept… Naime, oko 63 posto žena u dobi od 18 do 24 godine izjavilo je da buket koji dobiju na dar od partnera povećava njihov libido, a isti je odgovor dalo 50 posto žena mlađih od 65 godina, kako je pokazala anketa tvrtke IFOP provedena na uzorku od 3406 Francuskinja za stranicu daylov.com koja se bavi izvanbračnim susretima.

Anketa je pokazala da 62 posto žena koje su u vezi sa stalnim partnerom najmanje tri godine, nakon što im dragi pokloni buket, ima povećanu želju za vođenjem ljubavi.

“Buket-učinak” vene poput rezanog cvijeća nakon što veza napuni 10 godina: u tom razdoblju buket podiže libido kod 48 posto ispitanica.

Kada je vjernost posrijedi, 64 posto ispitanica odgovorilo je da ih takva gesta neće uvjeriti u to da im je partner vjeran. Suprotno tome, činjenica da su dobile cvijeće od partnera 52 posto ispitanica potiče na to da im budu vjerne.
ljepotaizdravlje.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...