ZA NEODOLJIVU LJETNU FRIZURU DOVOLJNA VAM JE SATENSKA TRAKA

Ponekad je jedan mali detalj potreban da cijeli look izgleda uglađeno i nevjerojatno chic. Slično je i s kosom. Satenska traka omotana oko pletenice ili repa daje notu ležernosti, ženstvenosti i profinjenosti, a činjenica da je za ovu frizuru potrebna tek koja minuta nas dodatno čini sretnima, posebice na ovim visokim temperaturama.

Ovog ljeta, mnogi dizajneri su ukrase za kosu ponovno nametnuli kao ultimativni trend koji uz ovu crnu traku vraća u doba šezdesetih i inspirira nas da utjelovimo omiljeni beauty look poznatih ikona stila. Poslužite se trikom koji je predstavljen na Erdem reviji i crnu satensku traku svežite oko glave, dok je kosa stilizirana u pletenicu ili suptilno oko repa svežite nisku mašnu, kako je to napravila Monique Lhuillier. Opcija je mnogo, a na vama je samo da se poigrate sa satenskom trakom iz vaše kutijice za nakit.
modamo.info

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...