Kako ovoga leta do savršene zadnjice

Put do savršene zadnjice je veoma jednostavan – sve što treba da uradite je da ustanete sa stolice.


Godišnji odmori uveliko počinju i vreme je da svoje telo dovedete u red pre nego što se uvučete u savršeni bikini koji ste kupili. Čak iako nemate puno vremena za oblikovanje zadnjice, nikada nije kasno da počnete.

Bez obzira na to što čitate razne dijete i želite da ih isprobate, imajte na umu da neće svaki program za oblikovanje biti podjednako uspešan kod svakoga. Svi smo na drugačiji način građeni i treba da pronađete način koji vama najviše odgovara.

Istina je da samopouzdanje dolazi iznutra i vi ne morate da imate savršeno telo, ili zadnjicu u ovom slučaju. Jedino što je na vama jeste da pronađete najbolji način da unapredite ono što već imate.

A evo i nekoliko načina za to:

Pešačenje
Ne samo da ćete popraviti raspoloženje dok ste napolju, već ćete dobiti najbolji oblik vežbanja bez potrošenog novca. Dakle, pronađite najbolje mesto za šetnju (sa usponom, ako je moguće), obujte patike, spakujte flašu hladne vode i uživajte u tih nekoliko sati u prirodi dok lagano oblikujete zadnjicu.

Čučnjevi
Možda vam zvuči čudno jer ste to već hiljadu puta čuli, ali čučnjevi zaista funkcionišu. Početak može biti veoma naporan i strašan, ali su rezultati zapanjujući. Ne samo da ćete oblikovati zadnjicu, već ćete aktivirati mišiće u gornjem delu nogu, tako da ćete ubiti dve muve jednim udarcem.

Uzimajte časove plesa
Zašto ne biste spojili lepo i korisno – ili u ovom slučaju, zabavno i korisno. Bilo da je tradicionalni ples ono u čemu uživate, ili vam više priliči ples kao što je Zumba, igranje ima iznenađujuće dobar uticaj na oblikovanje celog tela, a pogotovo zadnjice, budući da vam se mišići na nogama aktiviraju.

Seks
Ukoliko imate pouzdanog partnera, zašto ne biste spojili i korisno sa zadovoljstvom? Seks podstiče lučenje endorfina u mozgu, koji je zadužen za regulisanje raspoloženja, između ostalog. Na taj način ćete spojiti zadovoljstvo sa neverovatnom vežbom koja pomaže kod oblikovanja celog tela – a da ne pričamo o oblikovanju zadnjice na koju bi svaka žena bila ponosna.

Vožnja bicikla
Ne morate biti profesionalac da biste uživali u vožnji biciklom. U svako doba se možete odvesti do naselja ili sela udaljenog oko deset kilometara i očekivati najbolje rezultate. Sve što vam treba je kaciga i flaša vode i sve je spremno da dočekate vašu savršenu zadnjicu.

Šetnja sa psom
Ova aktivnost vam  pruža priliku da provedete vreme sa svojim kućnim ljubimcem, dok vašem psu pruža priliku da istraži sve nepoznate mirise u okolini. Šetnja, kako smo već spomenuli, odlično oblikuje zadnjicu. Ako još i potrčite sa svojim psom s vremena na vreme tokom šetnje, onda se možete nadati najboljem.

Hodanje u štiklama

Jednom kada pronađete savršenu podršku za vaše kukove, započnite vašu rutinu šetanja tako što ćete jednostavno izgledati lepo. Štikle će dati vašoj zadnjici veću potporu, dok će u isto vreme aktivirati mišiće na nogama. Moderan i seksi izgled nikada nije bio korisniji.

zenskimagazin.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...