Modna pravila za djevojke sa oblinama

Obline su u modi! To potvrđuju poznate dame već duže vrijeme. Mjesto najljepših i najpoželjnijih dama pripada Beyoncé, Monici Bellucci, Kate Upton, Sofiji Vergari, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Evi Mendes i mnogim drugima.
Foto: Guliver/Splash
Ono što bi trebalo da imate u ormaru jesu pencil suknje. Njih obožavaju Beyoncé, Jennifer Lopez i Kim Kardashian i odlično im pristaju i na pravi način ističu njihove obline.
Foto: Guliver/Splash
Iako postoji vjerovanje da djevojkama sa oblinama najbolje stoje široki modeli farmerki, sasvim je suprotno. Najbolje je da nosite skinny farmerke i zvoncare, kao i one modele sa visokom strukom.
Foto: Guliver/Splash
Što se tiče hlača, najbolje vam pristaju cigaret kroja sa visokim strukom. Nosite ih sa klasičnim cipelama sa štiklom i nekom elegantnom bluzom ili džemperom.
Foto: Guliver/Splash
Ono što takođe može lijepo da naglasi vaše obline jesu haljine na preklop, ali i kratki džemperi.
Foto: Guliver/Splash
Za tanji struk, najbolje je da nosite kaiš. Svejedno je da li nosite haljinu, hlače ili suknju, kaiš će vam vizuelno stanjiti struk.
Foto: Guliver/Splash
Ako niste “ludi” za bojama i dezenima, najbolje je da nosite odjeću u jednoj boji. Ona ne siječe vašu figuru na više dijelova i tako dodatno naglašava dijelove tijela koje ne želite.
Foto: Guliver/Splash
Kratke jakne? Ipak ne. Najbolje će vam stajati jakne koje su duže od kukova.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...