Ženske greške u flertu

Ako mu ne stavite do znanja da vam se sviđa, osmehom, slučajnim dodirom ili zainteresovanim slušanjem, neće znati da vam se dopada

Foto: Thinkstock

Neke žene su rođene za flert, druge se u toj oblasti snalaze kao slon u staklarskoj radnji. Ali čak i najbolje u ovoj disciplini greše, a ovo su najčešće ženske greške u flertu. 
Nejasni signali - Nije dovoljno da se lepo obučete i da iznutra gorite za njim. Ako mu ne stavite do znanja da vam se sviđa, osmehom, slučajnim dodirom ili zainteresovanim slušanjem, neće znati da vam se dopada. 

Ledena kraljica - Prezriv pogled i bezizražajno lice pomoći će vam da ostavite utisak nedodirljive osobe, ali ne i da ga zavedete. Nebrojeno puta je dokazano da muškarci "padaju" na simpatične, vedre, pristupačne devojke. 

Suviše ste zainteresovani - Ni druga krajnost nije dobra. Nemojte ga gledati kao boga i diviti se svemu što izgovori. Tako će pomisliti da vas je već osvojio, pa mu nećete biti izazov. Slušajte ga, postavljajte pitanja, pohvalite nešto što je rekao i povucite se. 

Preterana samouverenost - Pričom o drugim momcima koji vam pevaju pod prozorom i čekaju u redu samo da vas vide oteraćete dečka koji vam se sviđa. Niko ne voli hvalisave ljude. 

Previše smeha - Muškarci vole kad se smejete njihovima šalama, ali ako preterate, pomisliće da glumite i doživeće to kao znak da nisu duhoviti. Kada im povredite ego, ne možete očekivati da uživaju u bezazlenom flertu. 


Izvor: b92.net

BUDITE U KORAK S TRENDOVIMA - Journal de Luxe novostima nastoji vaš život učiniti bogatijim i maštovitijim jer #MItoTAKO