Vježbe koje čine čuda mlohavim dijelovima




Ovih 12 vježbi transformirat će vaše tijelo
plank
  
Možda mislite da predblagdansko vrijeme nije idealno za nove početke kad je vježbanje u pitanju, no varate se. Upravo će vam zdrava doza tjelesne aktivnosti omogućiti da se tijekom praznika ne udebljate hraneći se kalorijskim bombama. 
Danas vam donosimo kratki video koji na idealan način sintetizira vrlo efikasne vježbe koje će pokrenuti vaše tijelo i poboljšati njegov tonus u kratkom roku. Dobra vijest je da s ovim vježbama radite na boljitku držanja, povećanju mišićne mase i topljenju masti koristeći sve mišićne skupine. Ukoliko ovim vježbama pridružite i visoki tempo izvođenja, vrlo lako možete sastaviti vlastiti visokointnenzivni program vježbanja koji će trošiti suvišne kalorije u rekordnom roku. Pogledajte o kojim vam vježbama pričamo i kako se izvode na pravilan način kako ne biste narušavaili integritet forme tijela koja će vas sačuvati od potencijalnih ozlijeda.






Izvor: fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...