Recept naše čitateljke iz Kanade: Puter i bijeli luk ovako spremljeni liječe tuberkulozu pluća!

“Pokloniću vašim čitateljima jednostavan a efikasan lijek za tuberkulozu pluća. Napravi se mješavina od sljedećih sastojaka, med 500 grama, puter 100 grama, istucani bijeli luk 40 grama i izriban korijen hrena 40 grama. Prije svakog jela, uzimati po jednu kafenu kašičicu ovog lijeka. Liječenje sprovoditi sve dok ne osjetite poboljšanje ili dok vam ljekar ne potvrdi da ste zdravi”, napisala nam je naša čitateljka iz Kanade, Stela Zubnički.
Ona tvrdi da ovaj recept može u potpunosti i bez ikakvih nuspojava, oboljelu osobu izliječiti od tuberkuloze pluća. Ipak, kako je ova bolest veoma opasna ali i zarazna, mi vam savjetujemo da u slučaju obolijevanja, ništa ne radite bez konsultacije sa ljekarom. Recept svakako ne može škoditi ali nije dokazano da može spriječiti prelazak bolesti na druge ljude što bi moglo svakako biti kobno. Steli svakako hvala na njenom receptu za koji nije htjela otkriti više detalja osim da je po ovom receptu u prošlosti, jako puno osoba izliječilo TBC.


Izvor: aura.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...