Kako da svoj mejkap prilagodite hladnom vremenu

Kako sa hladnijim danima menjamo garderobu, slično bi trebalo da bude i sabeauty navikama. Svima nam je neophodna šminka koja će našu kožu zaštititi od hladnoće i postarati se da toplije dane dočekamo zdravog i svežeg izgleda. Donosimo pet ključnih proizvoda koje morate uvrstiti u svoj beauty režim za hladne dane.
Foto: Guliver/Thinkstock
Nahranite kožu hidratantnom kremom
Kožu lica najbolje ćete osvežiti odmah izjutra ukoliko na nju nanesete sloj hidratantne kreme. Na taj način izbeći ćete pojavu crvenila i pripremiti kožu za ostale proizvode koje svakodnevno nanosite.
Bronzer zamenite kremastim rumenilom

Iako je leto odavno prošlo, a sa njime i trend svetlucavog lica, to ne znači da tokom hladinijih dana treba da izgledate beživotno. Samo malo ružičastog rumenila učiniće da izgledate prirodno i zdravo.
Koristite ajlajner u gelu
Tokom hladnijih dana teže je koristiti olovke za oči i ajlajnere. Stoga se odlučite za sve popularnije ajlajnere u gelu, koji se neće razmazivati i ostavljati crne tragove ispod očiju.Foto: Guliver/Thinkstock


Izbegavajte balzame za usne u boji
Ukoliko želite da na usnama ponesete vedru boju i tokom hladnijeg perioda, umesto balzama radije se odlučite za mat karmin. Pink nijansa činiće savršen kontrast sa tamnom zimskom garderobom.
Koristite svetlucave senke
Najlakši način da vaše lice izgleda živahno i tokom hladnijih meseci jeste nanošenje svetlucavih senki na oči. Na taj način postići ćete svež izgled čak i tokom dana sa manje sunčevih zraka.

Izvor: http://www.lepotaizdravlje.rs/

BUDITE U KORAK S TRENDOVIMA - Journal de Luxe novostima nastoji vaš život učiniti bogatijim i maštovitijim jer #MItoTAKO