Muška majica na šik način


Devedesetih godina su se nosile prevelike muške majice.
A danas, skoro 20-ak godina kasnije, kada devojke ukradu košulju ili majicu svog dragog da još malo uživaju u jutarnjoj kafi, primećuju ili im je rečeno – da izgledaju neverovatno seksi – nešto se tu desilo. 


Kada su žene u svojim ormarima dodale boyfriend farmerke, zatim muške blejzere, od tada, sve je krenulo nizbrdo nekoliko brojeva veće. Devojke se u velikoj odeći osećaju komotno. Još ako je to odeća dragog muškarca…onda je to pravi oslobađajući osećaj. 

Tako da ovog leta, dovoljno je da samo pozajmite mušku odeću. Ne očekujte da ćete iz prvog pokušaja izgledati seksi kao Rijana ili Bijonse koje šta god da obuku izgledaju neodoljivo. Stvar je u tome, da postoji nekoliko saveta i trikova koje morate imati na umu kada se odlučite za preveliku majicu ili košulju. 
Lako je stilizovati “malu” košulju, ali ako je velika, šta učiniti da izgleda šik i moderno?

1. KANCELARIJA 

Preveliku majicu možete nositi i u kancelariji. Predlažemo klasičnu dečačku majicu, sa V-izrezom ili bez, sa ili bez grafičke poruke, verujte da ova majica može da deluje kao savršena bluza za posao. Izgledaće neverovatno ako je ušuškate u pencil suknju ili pantalone, upotpunite izgled visokim potpeticama i blejzerom na vrhu. Ogrlica može dodati pravu količinu ženstvenosti uporedo sa primesama karmina i obojenim noktima. 

2. GLAMUR & CHIC 

Muška majica može biti savršen komad za super glamurozni outfit: Stiletto štikle, smele usne, kosa sa volumenom, šorts ili uske farmerke. Razmislite i o mini suknji. 

3. MAJICA KAO HALJINA 

Ako pogledamo Rijanu ili Bijonse možemo da vidimo da one nose dečačku majicu kao haljinu, sa patikama ili visokim potpeticama i izgledaju neverovatno. Prvo proverite da li je majica dovoljno duga, da bi se u njoj osećale seksi i opušteno. Dodajte smele nijnase ruža na usnama i neki komad statement nakita. 

4. KEŽUAL 

Muška majica je savršen komad kada ne znate šta da obučete. Za svakodnevne izlaske predlažemo boyfriend majicu, uske farmerke, espadrile, patike ili gladijatorske sandale, ne zaboravite naočare za sunce i zatvorite vrata. 

5. SVE OVERSIZE 

Oversize teksas šorts, ili farmerke mogu izgledati neverovatno sa još većom veličinom majice. To je odličan kežual izgled za opuštenu nedelju. 

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...