'Viola boje mora' i turski Jason Momoa na RTL-u

 

serija_rtl_voyo_viola-boje-mora_zabava_magazin_Can-Yaman

Poznat po ulogama u turskim serijama, lijepom licu i isklesanom tijelu, Yaman u seriji 'Viola boje mora' glumi ciničnog inspektora Francesca Demira

 

Talijanska ljetna poslastica 'Viola boje mora' stiže na RTL u ponedjeljak, 17. lipnja od 21.15! Osim divnih kadrova Palerma, uzbudljivih kriminalističkih priča i odlične kemije glavnih glumaca te prekrasne Francesce Chillemi u naslovnoj ulozi, gledateljice će svakako privući i zgodni turski glumac Can Yaman, kojeg mediji nazivaju i turskim Jasonom Momoamom.

 

Poznat po ulogama u turskim serijama, lijepom licu i isklesanom tijelu, Yaman u seriji 'Viola boje mora' glumi ciničnog inspektora Francesca Demira koji istovremeno podcjenjuje i pokušava zavesti vedru i optimističnu Violu.

Turski zavodnik broji milijune obožavateljica diljem svijeta, a tome je, osim njegova šarma i toplog pogleda, sigurno pridonijelo i savršeno tijelo koje mami uzdahe. Svoju zavidnu figuru duguje predanom vježbanju; bavi se boksom, dizanjem utega i crossfitom - sustavom treninga osnovne snage i kondicije koji se temelji na provođenju stalno promjenjivih, visokointenzivnih funkcionalnih pokreta. Naravno, za postizanje rezultata poput ovih popularnoga glumca, presudna je i zdrava prehrana te uravnotežen način života. Njegov uporan rad i nepokolebljiva predanost čine ga ne samo magnetom za žene nego i inspiracijom mnogim muškarcima.

 

Glumac je nerijetko na Instagramu dijelio videouratke sebe dok vježba, često gol do pasa i u ozbiljnom treningu. To dodatno objašnjava zašto je njegovih gotovo 11 milijuna pratitelja ostalo začuđeno i ponajprije tužno kada je glumac nenadano nestao s te društvene mreže. Iako je Yaman navodno obrisao profil kako bi se posvetio snimanju novog projekta i prije je rekao kako smatra da je korištenje društvenih mreža delikatna stvar.

Unatoč Yamanovoj ljepoti i zavodljivosti, koja mu je donijela i suradnju s modnim brendom Dolce & Gabbana, on svom izgledu ne pridaje toliku važnost pa je tako jednom prilikom izjavio:

 

„Da mi drugi ne govore o mojoj ljepoti, ne bih je se ni sjetio, dijelom i zato što sigurno ne provodim vrijeme gledajući se u ogledalo. Ali jedno je sigurno: ne smatram se tako lijepim kako me drugi vide. Moj se život se sastoji od predanosti, a nikako od površnosti.“

 

Također, smatra da izgled nije dovoljan za postizanje uspjeha: „Ima ljepših od mene, ali ako izgled ne prate druge vrline poput upornosti, borbenosti, discipline i odlučnosti, nećete daleko stići. Sama ljepota nije dovoljna, kao ni talent.“

 

Lijepi glumac stiže na male ekrane u 'Violi boje mora' od ponedjeljka u 21.15 na RTL-u! Serija je dostupna i na platformi Voyo.

(zena)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...