Pun Mjesec u Jarcu 22.6.: Vrijeme da se ozbiljno pozabavite svojim životom!

  

atma_horoskop_jarac_astrologija_pun-mjesec_zabava_magazin

Pun Mjesec u Jarcu 22.6. jedan je od dva koja ćemo doživjeti ove godine. Sljedeći pun Mjesec u znaku Jarca stiže upravo u trenutku kada sezona Raka dolazi kraju 21.7.. To znači da je prvi puni Mjesec u znaku Jarca prvi dio naše priče, čime je drugi puni Mjesec u znaku Jarca posljednji dio naše priče. Što god se dogodi pod ovim prvim punim Mjesecom u znaku Jarca, vjerojatno će se nastaviti otkrivati ​​kako prelazimo u srpanj/jul.

 

Pun Mjesec u znaku Jarca stiže 22. lipnja/juna, ubrzo nakon Solsticija, pojačavajući njegovu snagu i magnetizam.

 

Puni Mjeseci izvlače energiju iz nas, čineći ih moćnim portalima za oslobađanje, dovršavanje i otkrivanje novih informacija. I, kako se energetska mreža planeta pomiče u višu harmoniju pod Solsticijem, puni Mjesec u Jarcu omogućuje nam da iskusimo dublje iscjeljenje i dublji pomak u usklađivanje.

 

Jedan od načina na koji nas puni Mjesec u Jarcu poziva da zakoračimo u ovo usklađivanje je preuzimanje potpunog vlasništva nad našim životima.

 

Moramo tražiti sve svoje izbore. Moramo prihvatiti ono što nas trenutno okružuje. Moramo preuzeti odgovornost za to gdje smo točno dospjeli, bez obzira koliko to bilo neugodno.

 

To ne znači da smo odgovorni za stvari koje nam se događaju, već da smo odgovorni za suočavanje sa stvarima koje nam se događaju.

 

Kada možemo prihvatiti karte koje smo dobili, kada možemo prihvatiti gdje su nas naši izbori doveli, tada se možemo uzdići i pronaći novu snagu, novi uspjeh pa čak i novu odlučnost.

 

Ako pod ovim punim Mjesecom u Jarcu kažemo – “Prihvaćam” i svim srcem to osjetimo svojim bićem, čuda se mogu dogoditi!

 

Duet dva puna Mjeseca u Jarcu

Pun Mjesec u Jarcu 22.6. jedan je od dva koja ćemo doživjeti ove godine. Sljedeći pun Mjesec u znaku Jarca stiže upravo u trenutku kada sezona Raka dolazi kraju 21.7.. To znači da je prvi puni Mjesec u znaku Jarca prvi dio naše priče, čime je drugi puni Mjesec u znaku Jarca posljednji dio naše priče.

 

Što god se dogodi pod ovim prvim punim Mjesecom u znaku Jarca, vjerojatno će se nastaviti otkrivati ​​kako prelazimo u srpanj/jul. Puni Mjeseci donose završetke pa se čini da priča ima dva ili više dijelova.

 

Puni Mjesec također može pojačati naše emocije i izazvati emocije koje su bile duboko zakopane u nama. Možda da bismo stvarno razumjeli osjećaje koji se javljaju, trebamo dati vremena stvarima; moramo dati više prostora za disanje Mjesecu da djeluje na svoju magiju.

 

Kako dva puna Mjeseca padaju na početak i kraj sezone Raka, moguće je da se mnoge teme s kojima ćemo raditi sljedećih mjesec dana odnose na naše emocije, našu sposobnost da osjećamo suosjećanje s drugima te naš dom i obitelj okoliš.

 

Energija Raka želi da se osjećamo sigurno; želi da budemo na tako sigurnom mjestu da možemo s ljubavlju i svim srcem zaštititi i hraniti sebe i sve što volimo.

 

Postoji i neka težina koja lebdi ispod ova dva Mjeseca u Jarcu, što bi nam moglo biti teško integrirati ili probaviti.

 

Možemo osjetiti grubost u svijetu oko nas. Možemo se osjećati sputano na neki način ili možda zatvoreno. Iako postoje lekcije za nas u ovom prostoru, možemo raditi s tom energijom na produktivan način postavljanjem granica i drugima i samima sebi o tome što nam je potrebno.

 

Obratite pozornost na ono što dolazi i izlazi iz vas pod ovim punim Mjesecom u znaku Jarca. Možete voditi i bilješke kako biste mogli pratiti kako se priča završava u srpnju/julu.

 

Solsticijski puni Mjesec uvijek je moćan. Svemir želi da se oslobodimo svega onoga što nas koči u ostvarenju naših snova i potencijala. I vrlo često ono što nas blokira je prihvaćanje.

 

Pogledajte možete li se uzdići i prihvatiti sve što jeste i što vam je dano. Provjerite možete li postati gospodar svoje sudbine prihvaćanjem svoje sudbine umjesto da radite protiv nje.

 

Ako počnete s prihvaćanjem, ako počnete s odgovornošću, moći ćete iskusiti velike nagrade.

(atma)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...