Paparaci uhvatili Ben Afleka bez burme

 

Ben_Aflek_Dženifer-Lopez_magazin_poznati_story:celebrity_lifestyle_razvod

Izgleda da je došao kraj još jednoj velikoj holivudskoj ljubavi. Ben Aflek je izašao u javnost bez burme i nagađanja da su on i Dženifer Lopez pred razvodom sada su glasnije nego ikad.

 

Dobro obavješten izvor navodi da su Ben i Dženifer razdvojeni 47 dana, te da glumac daje reko 100.000 miliona dolara za mjesečno iznajmljivanje novog životnog prostora.

Izgleda da je Ben odlučio da se preseli od Dženifer i par sada već neko vrijeme živi razdvojeno.

 

Dan prije nego je Ben prošetao bez burme, par je viđen ispred osnovne škole glumčeve ćerke.

Od kako su se ponovo spojili, nakon 20 godina razdvojenosti, Ben i Dženifer su stalno viđani u čudnim situacijama. Bilo je očigledno da su konstantno u svađi i nekom vidu nezadovoljstva, pogotovo Ben koji čak nije mogao ni da odglumi sreću.

I dok se priča o njihovom zauvijek nesrećnom braku širila poput požara internetom, Dženifer je pokušavala da spase ono što se spasiti može, pa je govorila kako su njih dvoje dobro, kako odmaraju i uživaju, dok su paparaco fotografije pokazivale drugačiju sliku.

 

Sada je očigledno da je razvod neminovan, samo je pitanje momenta kada će to Ben i Dženifer proglasiti.

 

U našoj galeriji pogledajte kako su izgledali njihovi najčudniji momenti, kada je svijetu bilo jasno da i nisu toliko srećni u braku koliko pričaju:







(stil)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...