Ovaj napitak zovu sagorjevačem masti

 

mršavljenje_zrdavlje_napitak_kefir

Ako ste odlučni da izgubite nekoliko kilograma prije ljeta, ali borite se s održavanjem dijeta ili rezultati nisu zadovoljavajući, postoji prirodni način koji bi vam mogao pomoći. Riječ je o moćnom koktelu od kefira koji navodno pomaže u sagorijevanju masnoća. Uz promijenjene prehrambene navike, ovaj napitak može vam pomoći da brže smršavite.

 

Kefir koktel najbolje je piti ujutro na prazan želudac. Kada ga uključite u svoju rutinu, zajedno s povremenim postom i zdravijom prehranom, možete izgubiti i do sedam ili osam kilograma u jednom mjesecu. Naravno, uz koktel se preporučuje izbaciti slatkiše, bijelo brašno i povećati fizičku aktivnost. To nije magični napitak koji će sam po sebi otopiti kilograme, ali može biti odličan saveznik na putu do željene težine.

 

Kefir sam po sebi pomaže u kontroli apetita, potiče osjećaj sitosti i podržava zdrav metabolizam. Ostali sastojci koktela također imaju svoje benefite. Peršin, na primjer, pomaže u čišćenju mokraćnih kanala, dok kopar i krastavac poboljšavaju probavu i rad crijeva.

 

Sastojci za kefir koktel:

300 ml kefira

3 grančice svježeg peršina, korijandera i kopar

1 krastavac

Sol i papar po želji

 

Priprema:

Operite krastavac i izrežite ga na veće komade. Sitno nasjeckajte peršin, korijander i kopar. U blender stavite 150 ml kefira, dodajte nasjeckano bilje i krastavac. Miksajte dok smjesa ne postane glatka. Dodajte preostalu količinu kefira i ponovo miksajte. Po želji dodajte sol i papar.

 

Iako ovaj koktel može biti snažan dodatak vašoj rutini mršavljenja, važno je održavati uravnoteženu prehranu i redovitu fizičku aktivnost. Ovakav pristup pružit će najbolje rezultate u gubitku kilograma, dok će koktel od kefira dodati dodatni poticaj. Pokušajte ovaj jednostavan recept i pogledajte kako vam može pomoći na putu prema vašim ciljevima mršavljenja.

(klik)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...