Hit komadi u najpoželjnijim nijansama plave

 

Zara_Mango_Reserved_plava-boja_plavi-komadi_haljine_suknje_hlače_majice_bluze_moda_ljeto_magazin

Ovog ljeta nosimo različite plave nijanse, a mi smo za vas pronašli 10 divnih plavih komada koji će vas osvojiti već na prvi pogled.

 

Iako su nam temperature još uvijek promjenjive i imamo osjećaj da skačemo iz jednog godišnjeg doba u drugo, ako samo bacimo pogled na kalendar, bit će nam jasno da se ljeto polako, ali sigurno bliži. Osim sezone godišnjih odmora koji jedva čekamo, ljeto će nam sa sobom donijeti i mnoštvo novih modnih trendova. Od novih odjevnih komada, efektnih silueta pa sve do šarolike palete boja i uzoraka - modno ljeto bit će sve samo ne dosadno.

  

U moru noviteta, kao jedan od najvećih trendova, na ljetnoj su se paleti istaknule razne nijanse plave boje. Vrlo su raskošne i sofisticirane, prigodne za baš svaki događaj i izlazak. Tamne nijanse plave nosit ćemo u formalnim prigodama i na posao, dok ćemo one mornarske i nježne plave nositi u svakodnevnim šetnjama, odlascima na kavu ili pak na plažu. U svakom slučaju, nećete pogriješiti. U nastavku otkrijte naših 10 favorita.










Ako još niste, obogatite svoju garderobu raskošnim nijansama plave boje.

(cromoda)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...