10 najpopularnijih frizura ovoga proljeća

  

frizura_kosa_ljepota_proljeće_trebdovi_minimagazin_journal_žena_zadovoljna

Želite modernu frizuru koja će vam baš dobro stajati u svakom pogledu? Na pravom ste mjestu! Neka vam sljedećih deset služe kao inspiracija za novu posjetu frizeru.

 

Moderni piksi

Razbarušena, moderna piksi frizura neponovljive teksture i nijansi plave boje idealna je za proljeće.

 

Savršeno vatrena

Duga, raskošna, elegantna i crvena! To je sasvim dovoljno da zablistate ove sezone!

 

Fantastični volumen

Jer upravo taj stil i želite da postignete ovog mjeseca i ove sezone – frizura koja sigurno nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Samo za odvažne

Ispoljite svoju nestašnu stranu kroz frizuru! Definitivno frizura za samouvjerene dame, a posebno je pogodna ukoliko imate četvrtasti oblik lica.

 

Elegantni paž

Obimne šiške i zakrivljeni uvojci sa strane odgovaraju skoro svakom licu, a nježna boja bakra dodatno ih poboljšava i čini elegantnima.

 

Proljetni lob

Zdravi, glati uvojci boje kestena “stručno” su razdijeljeni na dvije ugaone strane te stvaraju klasičnu frizuru sa modernim zaokretom.

 

Ultra privlačna

Kratko ošišane strane koje se podižu u erupciju teksture i boje ovu frizuru čine tako primamljivom.

 

Klasični paž

Nijanse boje kestena daju ovoj modernoj paž frizuri toplinu koja se pretvara u oličenje besprijekornog ukusa i elegancije.

 

Čista elegancija

Elegantna, privlačna – ni previše kratka, ali ni previše duga. Definitivno jedan od naših najomiljenijih stilova ovog mjeseca!

 

Duge šiške

Šiške koje sežu do očiju i stepenasto ošišana kosa koja slobodna pada ka ramenima daju ovoj frizuri veoma laskavi oblik koji stoji dobro skoro svakoj ženi.

(minimagazin)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...