Za ovu boju kose kažu da će biti veliki hit ovog proljeća, a savršeno je osvježenje nakon zimskih nijansi

 

kosa_trend_frizura_plava-kosa_ljepota_proljeće

Vrhunski frizer Tom Smith nazvao je boju ‘sirup plava’, a riječ je o svilenkastoj, mekanoj plavoj nijansi koja je idealna za nadolazeće tople dane.

 

Postoji jedna nijansa za koju smo primijetili da  je iznimno popularna među slavnim osobama i mnogim trendsetericama od početka godine. Vrhunski frizer Tom Smith nazvao je boju ‘sirup plava’, a riječ je o svilenkastoj, mekanoj plavoj nijansi koja je idealna za nadolazeće tople dane.

Ususret proljeću, nudi svježu nijansu kose koja se čini kao savršena promjena u odnosu na zimu, ali daje nježniju alternativu platinastim nijanama. Također donosi blistavu toplinu koja izgleda prekrasno na tamnom do svijetlom tenu.

 

Intenzivno zlatna i slatka, sirupasto plava nijansa najpogodnija je nijansa za one koji više vole svjetliju kosu. S tonovima zlata, karamele i vanilije ovo je savršena nijansa za proljeće, a bonus tih svjetlih tonova je što uvijek izgledaju svjetlije, zdravije i sjajnije i stoga je ovaj smjer tonova fantastičan izbor za one čija kosa možda osjeća nedostatak sjaja.

Ako već imate plavu kosu, mala promjena može vam dati ovaj izgled. Dodavanje tonika vašem uobičajenom terminu za isticanje ili plavušanje je sve što je potrebno za postizanje ove nijanse. Neka vaš kolorist bude što je moguće topliji, a da ne pređe na područje 'strawberry blonde’ nijanse i neka bude što je moguće svjetlija s minimalnim tamnijim sjenama.

(diva)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...