Pun Mjesec u Lavu 25.1. donosi ljubav i strast – 3 znaka Zodijaka čeka sudbonosna veza!

 

atma_horoskop_magazin_zabava_lifestyle_astrologija_pun-mjesec_lav_ljubav

Kraj siječnja/januara – vedar, vatren i romantičan – mnogima će donijeti pravu vatrenu strast u vezama zbog vatrenog punog Mjeseca 25.1.. No tri znaka Zodijaka čeka nešto posebno!

 

Kada je riječ o znaku Lava, u kojem će se sam događaj odvijati, ne može se ne primijetiti da je generalno odgovoran za ljubav i sreću. Osobe rođene u ovom zviježđu trebale bi učiti druge živjeti s užitkom, a voleći sebe, stupati u skladne i samodostatne odnose.

 

Zato će 25. siječnja/januara i dani oko tog datuma biti posebni dani kada će u zraku vladati lagana euforija! Nije nužno da ćete u ovo vrijeme upoznati osobu svojih snova, ali svakako ćete imati uvid i proboj u pitanjima ljubavi.

 

Mjesec će biti u Lavu u opoziciji s Plutonom, što često daje jaku strast koja nas poput magneta privlači. Stoga se može dogoditi iznenadna ljubav koja do mladog Mjeseca 9. veljače/februara može rezultirati novom zajednicom!

 

Lav

Naravno, za vaš znak ovo će biti jedan od glavnih dana u godini – možete se iznenada zaljubiti i to stvarno iz vedra neba.

 

Vladar vašeg partnerskog sektora, Uran, i ljubavnog, Jupiter, u znaku su Bika, prave kvadrat s vašim Suncem – moglo bi se dogoditi zaista emotivno i sudbonosno poznanstvo!

 

Najvjerojatnije se odnosi mogu razvijati munjevitom brzinom jer vaš partner, budući da je Pluton u znaku Vodenjaka, može biti prilično moćna i odlučna osoba.

 

Ovan

Pun Mjesec se javlja u vašem sektoru ljubavi – Kupidova strijela može vas iznenada pogoditi i vaši osjećaji će vas potpuno prekriti.

 

Najvjerojatnije će vam se svidjeti osoba s kojom imate ljubavnu vibru po izgledu i jednostavno ćete se jako zabavljati u njenoj blizini.

 

Odmah ćete shvatiti o čemu se radi kada vam se raspoloženje naglo podigne, a duša vam bude laka, kao da je proljeće već stiglo.

 

Vodenjak

Pun Mjesec se događa u vašem sektoru partnerstva, što znači da ćete donijeti važnu odluku u vašoj vezi.

 

Na primjer, poželjet ćete legalizirati svoju vezu ili čak razmišljati o razvodu jer će postojati potreba da svu svoju energiju usmjerite na osobni razvoj.

 

Pun Mjesec mogao bi vam donijeti nevjerojatnu novu osobu – možda se poznajete od kolovoza/avgusta 2023., ali sada će započeti zanimljiv ciklus u vašoj romansi.

(atma)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...