Cristiano Ronaldo ne štedi kada je u pitanju porodica... Cijeli svijet bruji o papreno skupom daru kojim je majci uljepšao rođendan!

 

automobil,_Cristiano-Ronaldo_majka_sin_Maria-Dolores-Aveiro_Porsche-Cayenne_rođendanski-poklon

Cristiano Ronaldo nikada ne krije koliko je vezan za svoju obitelj, a s majkom Mariom Dolores Aveiro njeguje vrlo blizak i poseban odnos. Koliko je zahvalan svojoj majci na svemu što mu je u životu priuštila i omogućila, slavni nogometaš pokazao je nebrojbeno puta nesebičnim djelima, a o poklonu kojim joj je uljepšao 69. rođendan ne prestaje se pričati. Slavni Portugalac na majci Mariji Dolores nije nimalo štedio, iznenadivši je novim (skupocjenim!) automobilom, a snimka njezine reakcije proširila se društvenim mrežama…

 

Legendarni nogometaš Cristiano Ronaldo nebrojeno puta pokazao je da ne štedi kada je riječ o poklonima za članove njegove najuže obitelji, a ovoga puta uspio je nadmašiti samog sebe.

 

Proslavljeni 38-godišnji nogometaš iznenadio je svoju majku Mariju Dolores skupocjenim poklonom za njezin 69. rođendan, koji je bio na Silvestrovo.

Cristiano ju je tako iznenadio novim automobilom, a riječ je o Porsche Cayenne, čija se vrijednost procjenjuje na vrtoglavih 100,000 eura, ovisno o opremi.

 

Dolores je do automobila, preko kojeg je bila velika crvena vrpca, doveo unuk Cristiano Ronaldo Jr., a poklon ju je ganuo do suza.

Napadač portugalske reprezentacije potom se oglasio na društvenim mrežama, objavivši fotografije s majkom, zaručnicom Georginom Rodriguez i ostalim članovima obitelji uz koje je proslavio majčin rođendan i dočekao Novu godinu.

 

‘Kakva posebna noć za kraj vrlo posebne 2023. Obitelj je sve’, poručio je igrač nogometnog kluba Al Nassr.

Sredinom 2020. godine majka nogometnog asa doživjela je moždani udar, zbog čega je hitno hospitalizirana i na neko vrijeme zadržana na promatranju.

 

Uz to, Maria Dolores bori se s rakom dojke još od 2007. godine, kada je operirala kvržicu na desnoj dojci.

 

Iako je bila uvjerena da je pobijedila opaku bolest, rak joj se vratio početkom prošle godine, zbog čega je ponovno morala proći operaciju i zračenja.

U znak zahvale Cristiano Ronaldo tada je donirao čak 100 tisuća funti bolnici u Madridu kako bi se izgradio centar za liječenje raka, a financijskim sredstvima u nekoliko navrata potpomogao je i brojnim udrugama za borbu protiv te bolesti.

(coverstyle)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO