Trikovi profesionalnih vizažista za dugotrajnost ruža na usnama

   

savjeti_trikovi_šminkanje_make-up_vizažisti_ruž_usne_ruž-za-usne_ljepota_magazin

Ništa ne kvari make up kao razmrljani ruž. Upravo zato postoje trikovi za dulju postojanost ruževa koje su otkrili profesionalni vizažisti. Kako učiniti da ruž duže traje na usnama i izgleda besprijekorno? Samo nastavite listati i slijedite savjete profesionalaca.

 

Proučite sastav

Sastav kozmetike je od velike važnosti kada je u pitanju trajanje ruža za usne. Na primjer, previše tekući ili voštani ruž brzo će se istrošiti. Osim toga, znaju se uvući u bore oko usana, što također ne izgleda dobro. Izlaz iz situacije mogu biti lakovi za usne, oni su obično gušće strukture i bolje pigmentirani pa će na usnama trajati puno duže.

 

Koristite olovku

Prvo morate napraviti konturu, zatim zasjeniti usne olovkom, a tek nakon toga nanijeti ruž. Olovka će stvoriti potrebnu barijeru i spriječiti širenje ruža duž crte oko usta, a također će boju učiniti bogatijom.

 

Papirnate maramice

Nakon nanošenja ruža, obrišite usne salvetom i ponovno ih namažite. Naše su bake koristile ovu tehniku, ali s vremenom nije postala manje učinkovita. Još jedan način da produžite trajanje ruža na usnama je da maramicom nanesete malo pudera na prvi sloj ruža. Zatim ponovno nanesite ruž ili sjajilo.

 

Puder

Kako ruž ne bi ušao u bore i pukotine duž konture usana, područje oko usta napudrajte puderom prije nanošenja podloge. Tako ćete popuniti praznine i ruž će biti glatkiji.

 

Piling

Ništa nije gore od nanošenja ruža na suhe i ispucale usne. Stoga redovito koristite piling za usne kako biste uklonili ljuskice. I svakako nanesite balzam za usne nekoliko puta dnevno. Što kvalitetnije to bolje.

 

Četkica

Profesionalni vizažisti savjetuju da se ruž nanosi kistom, kako bi on legao u ravnomjernijem i tanjem sloju i bio dugotrajniji. Još jedna prednost ove metode primjene je mogućnost crtanja ravnog obrisa olovkom.

(grazia)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO