Poruka dana

 

Nemojte reagirati na svaku situaciju - to se zove mudrost. Ostanite pomalo hladni. Jer puno će vam stvari ići na živce, i na sebi i na drugima. Mnogi će vam ljudi dizati tlak, ali ako se uspijete mirno okrenuti i produžiti dalje, napravili ste veliku stvar. Doista veliku. Harmonija života dolazi kada se izdignete iznad trenutne brige i onoga što vas opterećuje i gledate na svoj život kao na neku misiju ljubavi. Razumijevanja. Samopoštovanja.

Životne oluje su nezaobilazne i ne možete ih mimoići, sve što možete učiniti je da ih što manje zadržavate u svojim mislima i u svom srcu. I kada dođu najteži dani, puni pitanja i neodlučnosti, treba samo gledati naprijed. Treba gledati prema onom vremenu kada će sve to ostati iza vas. Kada ćete iz toga izvlačiti lekcije i shvatiti zašto je sve baš tako trebalo biti. Jer da je moglo drugačije, vjerojatno bi i bilo drugačije.

poruka-dana_motivacija_mario-žuvela_lijepe-misli_mudrosti_lifestyle

- Mario Žuvela

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...