Počeo je retrogradni Merkur. Na ova 4 znaka najviše će utjecati!

 

merkur_astrologija_horoskop_jarac_zabava_lifestyle_magazin_komunikacija

Posljednji retrogradni Merkur ove godine počeo je u srijedu i trajat će do 02. siječnja 2024. godine.

 

Ako vam od danas ne bude išlo sve od ruke i budete imali problem u komunikaciji s drugima znajte da za to astrologija ima objašnjenje.

 

Četvrti po redu ujedno i posljednji retrogradni Merkur ove godine počeo je danas, 13. prosinca, a astrolozi kažu da se njegov utjecaj osjeća i danima prije nego što je krenuo retrogradnom putanjom.

 

Merkur je planet komunikacije, uma i sjećanja, a kada je retrogradan svi ovi aspekti postaju problematični. Tada se sve uspori, ljudi postaju nervozni i razdražljivi jer stvari ne idu po planu pa iako nam se čini da idemo unazad, treba ostati pribran jer je to samo privid.

 

Na koje aspekte utječe retrogradni Merkur?

Kada je Merkur retrogradan to vrijeme može biti katastrofalno za komunikaciju i putovanja, kao i za sve aspekte za koje se smatra da njima vlada planet Merkur.

 

U ovom periodu astrolozi često savjetuju da izbjegavamo putovanja, osjetljivu komunikaciju i donošenje odluka. Tehnologija se kvari. Letovi se odlažu. Tekstovi se pogrešno tumače. Nije dobro vrijeme da se počne nešto novo jer će sporazumi sklopljeni tijekom ovog perioda vjerojatno dovesti do problema s jedne ili druge strane.

 

Također, u ovom periodu dolazi do neslaganje s voljenima, mogli biste se vratiti starim obrascima ili odnosima – ili ponoviti grešku koju ste ranije pravili.

(n1)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO