Osobe rođene u ovih 5 horoskopskih znakova često i prelako 'peglaju kartice'

   

miss_žena_astrologija_horoskop_novac_trošenje_praznici_blagdani_pokloni_journal

Novac je komplicirana tema. Dok mnogi ljudi redovito ostavljaju nešto sa strane ili štede za nešto što žele kupiti (dizajnersku torbu? Kakvo putovanje?), ima i onih koji vole živjeti u pretjeranosti, često časte na večeri s prijateljima ili jednostavno sami sebe počaste bilo čime što im padne napamet. Prema horoskopu, ovih pet znakova rado premašuju svoj budžet i troše novac koji nemaju.

 

Ovih pet horoskopskih znakova žive iznad svojih mogućnosti

 

Ribe: vole trošiti na druge

Ribe su velikodušne, obzirne i uslužne. Ovaj horoskopski znak voli dijeliti i ne zanima ga trošenje novca samo na sebe. Ribe vole pozivati svoje prijatelje na piće ili se razbacivati darovima. Ukratko, ribe vole trošiti novac. Čak i ako ga nemaju. Ako nekome treba pomoć, ovaj vodeni znak odmah će je ponuditi. Ali, budi oprezna, draga ribice! Stanje računa bi i dalje trebalo biti u plusu!

miss_žena_astrologija_horoskop_novac_trošenje_praznici_blagdani_pokloni_journal

Ovan: ljubav prema statusnim simbolima

Horoskopski znak ovan sklon je obasipati se materijalnim stvarima. A raskošan način života ne pomaže mu da puno uštedi. Voli posjedovati skupe i lijepe stvari i želi ih pokazati svima. Jako mu je važan vanjski dojam. Ovan pridaje veliku važnost statusnim simbolima i ponekad jako pretjera.

 

Bik: I kvaliteta, i dizajn

Bik voli ekstravagantan način života. Voli trošiti novac na kvalitetu i puno pažnje pridaje dizajnu. Bez obzira radi li se o uređenju interijera, hrani ili odjeći, ovaj horoskopski znak voli ulagati u dobre stvari i na taj način financirati svoj stil života. Ali, to često može dovesti do toga da se ovaj horoskopski znak precijeni i troši više nego što zapravo ima. Bikovi bi dobro trebali razmisliti prije svake sljedeće velike investicije.

Blizanci: "Samo jednom se živi!"

Osobe rođene u horoskopskom znaku blizanaca često imaju moto 'samo jednom se živi' pa se i ponašaju u skladu s tim. Blizanci vole trošiti svoju plaću na lijepe stvari i rijetko razmišljaju o tome da nešto ostave sa strane za teška vremena. Blizanci su često pravi ljubitelji dizajna i troše novac, koji zapravo nemaju, na odjeću i modne dodatke koji im ne trebaju.

 

Vodenjak: Tuđi osmijeh i zahvala su im sve

Vodenjaci vole potrošiti sve što imaju na sebe i druge. Veseli ih svaki osmijeh koji proizlazi iz njegovog poklona i maksimalno uživaju u svakoj riječi 'hvala'. To mu je važnije od štednje novca. Ovaj zračni znak ionako nije stvoren za sofisticirane strategije ulaganja.

(miss)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO