Ledeno plava boja savršen je odabir za božićno uređenje doma

 

božić_ledeno-plava_uređenje-doma_blagdani_božično-uređenje

Ledena nijansa plave boje osvaja svojom otmjenošću, nenametljivošću i hladnom ljepotom te se lako prilagođava i uklapa u prostor, pogotovo u božićno vrijeme kada nas podsjeća na zimu, snijeg i led. Stoga može biti izvrstan odabir za blagdansko uređenje doma, posebice ako volite decentan stil bez previše šarenila.

 

Ledeno plava boja asocira na ljepotu kristala i hladnoću pa ako je koristite u domu, možete stvoriti ugođaj ledenog carstva o kakvima se pričaju priče i stvaraju bajke. Blagdansko vrijeme i zima pravo su vrijeme da ovu otmjenu boju unesete u vlastiti životni prostor, a to može biti i samo u detaljima koji će se lako uklopiti u već postojeće uređenje.

Za one koji ledeno plavu žele u bogatijoj količini, opcija je, naravno, božićnu jelku ukrasiti kuglicama u ledenim nijansama plave boje uz koje će jako lijepo pristajati i druge ledene boje, poput ljubičaste.

 

U fotogaleriji pronađite inspiraciju za božićno uređenje doma u baš elegantnoj i pomalo mističnoj ledeno plavoj boji.

(zadovoljna)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...