Crvene salonke i detalj u obliku ruže: Iz Primarka nam za malo novca stižu super cipele za sezonu proslava

  

moda_trendovi_štikle_cipele_Primark_blagdani_miss

Bez obzira na to nosiš li ih uz malu crnu haljinu, elegantnu suknju ili traperice, crvene cipele s potpeticom uvijek podižu izgled na novu razinu. Kao što smo spomenuli, za oko nam je zapeo divan model iz Primarka koji je nastao u suradnji s glazbenicom Ritom Orom, a radi se o elegantnim cipelama koje će se odlično uklopiti u svaki blagdanski styling.


Naime, ovaj satenski model ukrašen je trendi motivom ruže koji dominira na prednjem dijelu cipele, a možemo ga zamisliti u svim onim prigodama kada želiš posebno zablistati i naglasiti chic estetiku. Također, ove cipele jednako dobro pristaju suptilnim, kao i nešto zaigranijim modnim pričama, stoga su bez razmišljanja model o čijoj bi kupnji trebala razmislit - pogotovo pridodamo li svemu i nešto deblju potpeticu zbog koje je stabilnije i ugodnije hodati.

 

Cijena od 22 eura ove cipele ujedno čini i pristupačnima, a osim crvene boje, dolaze i u crnoj varijanti koja je jednako posebna jer su ruža i remenčići koji idu oko gležnja, u ovom slučaju ukrašeni decentnim štrasom. Crni model kombiniramo jednako lako, a obje boje nosive su i nakon što prođe blagdanski period.(miss)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...