The Body Shop Vanilla Pumpkin: Prekrasna kolekcija koja miriše na jesen!

 

Svako godišnje doba ima svoj miris koji budi osjetila i potiče tijelo. Po čemu miriši jesen? Ljubiteljice The Body Shop brenda dobro znaju da se mirisi i fine teksture kriju u limitiranim kolekcijama poput Vanilla Pumpkin. Satkana od četiri proizvoda za osnovnu njegu ova linija je napravljena od kombinacije ekstrakta vanilije s Madagaskara i od ručno izrađenog Community Fair Trade shea maslaca. Odlično se stapa s kožom ostavljajući sladak, topli miris pečene bundeve kombiniran s notama karamele, lješnjaka, javorovog sirupa i bademovog mlijeka.

 

Upoznajte kolekciju:

Vanilla Pumpkin Body Butter za normalnu do suhu kožu pruža nevjerojatnu 72 sata dubinsku hidrataciju ne ostavljajući masni trag na koži. Nakon samo jednog sloja ovog proizvoda koža je mekša i nježnija, a tek miris… Najslađi miris ove sezone, ostavlja kožu da miriše kao topla, slatko pečena bundeva s notama karamele, javorovog sirupa i bademovog mlijeka.

BEAUTY_LJEPOTA_THE-BODY-SHOP_VANILLA-PUMPKIN

Vanilla Pumpkin Hand Cream pruža posebnu zaštitu dlanovima koji postaju svilenkasto mekani. Krema se lako nanosi, brzo se upija, ostavljajući ruke mekanim, glatkim i zaštićenim. U svom sastavu ima ekstrakta vanilije, Community Fair Trade shea maslaca i Community Fair Trade babassu ulja koja omogućuju 48h hidratacije.

Vanilla Pumpkin Shower Cream odličan je proizvod za brzinsko tuširanje ali i uživanje u pjenušavoj kupki. Nježno osvježava normalnu do suhu kožu i čini je čistom i mekanom. Kako miriši? Obogaćena ekstraktom vanilije, miriše kao topla, slatka, pečena bundeva s notama karamele, javorovog sirupa i bademovog mlijeka.

Pumpkin Instant Radiance In-Shower Mask odličan je proizvod za sve one koje vole svoju beauty rutinu pojednostavniti. Ovu masku za lice je dovoljno staviti u laganom sloju na lice, uskočiti pod tuš i pustiti da djeluje dok se tuširate. Ovaj višenamjenski mousse brzo čisti, radi piling i ponaša se kao maska, otkrivajući kožu blistavog izgleda odmah po izlasku iz tuša. Napravljena od 96% sastojaka prirodnog porijekla, uključujući prirodne enzime bundeve i plod brusnice u prahu, poznatih po svojim piling svojstvima, ostavlja pročišćen, zaglađen i zdraviji izgled kože za samo 5 minuta.

(modnialmanah)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...