Srebrni outfit za zvijezdu: Gwen Stefani potrudila se da doslovno zablista

 

CELEBRITY_ZABAVA_LIFESTYLE_GWEN-STEFANI_BLAKE-SHELTON_STAZA-SLAVNIH_NO-DOUBT_MODA

Američka pjevačica dobila je svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Los Angelesu, a na svečano predstavljanje stigla je u društvu trojice sinova i supruga, američkog pjevača country glazbe, Blakea Sheltona. Suprug je u svom govoru hvalio njezinu predanost kao majke 17-godišnjem Kingstonu, 15-godišnjem Zumi i devetogodišnjem Apollu koje ima s bivšim suprugom Gavinom Rossdaleom.

Shelton je rekao da je lijepo vidjeti kako joj se danas odaje počast; "Od glazbe, televizije i filmova do mode i ljepote, penjala se na vrh uvijek iznova, sa svojim jedinstvenim stilom zbog kojeg se svijet zaljubio u nju. Ali se svijet nije zaljubio koliko ja", poručio je emotivno 47-godišnji suprug.


Pjevačica je nosila srebrnu svjetlucavu haljinu, prigodnu za događaj jer je haljina bila ukrašena zvjezdicama na rukavima i pri rubovima. Na haljini se nalazio i remen iste boje koji je dodatno naglasio njezinu vitku liniju. Svoje duge noge naglasila je crnim mrežastima čarapama, a outfit je upotpunila srebrnim kaubojskim oversized čizmama. Platinastu plavu kosu, stilizirala je u visoki konjski rep, a oči je naglasila bogatim trepavicama. Cijeli beauty look zaokružila je crvenim ružem, kojeg često nosi.

 

Nakon ceremonije, pjevačica se oglasila nas svom Instagram profilu, zahvalivši se: "Tko bi rekao da će ova djevojka iz Anaheima imati svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Hvala vam što ste bili na ovom putovanju sa mnom i što ste pjevali sa mnom sve ove godine", napisala je sretna pjevačica.
Podsjetimo, svoju karijeru započela je u rock grupi No Doubt, gdje je pjevala velike hitove kao što su "Dont‘ speak", "Just a girl" i "Spiderwebs". Kasnije je prešla u solo vode te se prebacila u pop žanr, a neke od njezinih najpoznatijih pjesmama su "Rich Girl, "Hollaback Girl", "What You Waiting For?" i druge. U svojoj karijeri koja se proteže više od 30 godina, osvojila je Grammy, Brit Award i dva Billboard Music Awardsa. Zanimljiva je činjenica da je Stefani sama izrađivala odjeću u kojoj je nastupala dok je bila članica benda No Doubt, stoga nije ni iznenadilo da je 2004. godine lansirala svoju modnu liniju L.A.M.B. Modnu liniju su nosili brojni poznati, među kojima su Teri Hatcher, Nicole Kidman i, naravno, sama Gwen Stefani.

(gloria)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...