Marija Šerifović objavila novi album i oduševila publiku!

 

LIFESTYLE_MAGAZIN_LJUBAV_MARIJA-ŠERIFOVIĆ_POPULARNO_MAGAZIN_CELEBRITY_MUZIKA_ZABAVA

Danas, tačno u podne izašao je novi album Marije Šerifović pod nazivom “Dolazi ljubav”, koji donosi osam novih pjesama: sedam pop balada i jedno iznenađenje u vidu pravog narodnog melosa. Novi album izlazi nakon punih 10 godina, a ujedno i u godini u kojoj Marija obilježava 20 godina na muzičkoj sceni.

Jedina srpska pobjednica na pjesmi Eurovizije, najomiljenija pop pjevačica u regiji, na novom albumu donosi i ljubavnu baladu “Pola Sunca” koju je uradila u duetu sa mladim i sve popularnijim hrvatskim pjevačem Matijom Cvekom. Dodatno, pjesmom “Moj grad” kojom zatvara novi album, Marija je vjernim fanovima ispunila želju otpjevavši baladu u narodnjačkom stilu.

 

“Usudila sam se da otpjevam i nešto ovako. Možda bi moja Vera to bolje… ali baš zato – majko, ovo je za tebe! I ne zaboravite – dolazi Ljubav!”, poručila je Marija ispod spota za spomenutu pjesmu.

 

U autorskoj ekipi koja potpisuje album nalaze se Marijini dugogodišnji saradnici, poput Baneta Opačića, Saše Nikolića, Darka Dimitrova, Dušana Alagić, ali i neka nova imena, kao što su Slobodan Veljković Cobi, Bojana Vunturišević, Haris Rahmanović, Mirko Čajić…

Kvalitetne pjesme sa tekstovima koje naježe, različiti muzički pravci, od zvuka osamdesetih, kvalitetnog popa, pa do narodnjaka, sve upakovano u jednu cijelinu pod nazivom “Dolazi ljubav”.

 

Dio Marijinog tima je i uspješni bh. modni dizajner Marko Feher, koji je pažljivo vodio računa o vizuelnom izgledu regionalne zvijezde u video spotovima, koje je danas predstavila javnosti.

Cijeli album je od danas dostupan na svim muzičkim platformama – Spotify, Deezer, Apple music, Tidal.

(ultra)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...