Doznajte što vaš omiljeni parfem govori o vama

 

parfem_zabava_miris_sensa

Richard Zaber, britanski stručnjak za parfeme tvrdi da se naše osobine ogledaju u aromama koje volimo. Zapravo, kaže da taj miris može otkriti mnogo o nama.

 

“Gomila teoretičara i znanstvenika otkrila je da u parfemu koji nosite postoji više nego što se čini na prvi pogled, a ja sam ovdje da saznam što točno miris koji nosite govori o vama”, rekao je.

 

Sandalovina je specifična, baš kao i oni koji je nose. Ako uživate u ovoj aromi, vjerojatno ste uspješan karijerist i perfekcionist.Drveni mirisi odražavaju pouzdane ljude na koje se drugi mogu osloniti. Također su čest izbor za one koji vole avanturu i boravak na otvorenom.

 

Citrusne arome najviše vole vođe puni samopouzdanja, autoritativne osobe s izraženom ambicijom. Ako nosite citrusni parfem, onda ste vjerojatno čvrste volje i ne prihvaćate ne kao odgovor.

Vodenasti, svježi parfemi privlače smirene, hladne ljude slobodnog duha. Obično su sanjari s neiscrpnom maštom. Slatka vanilija je omiljeni izbor ljudi koji su sve samo ne vanilija! Divlje su i na svakoj zabavi u centru pažnje.

 

Vanilija je psihogeni afrodizijak, a ljubitelji ove arome obično su puni energije, vole se družiti, zabavljati u izlascima i ništa ne shvaćaju preozbiljno.

 

Neke kokosi podsjećaju na more, a oni koji se njegova mirisa ne odriču tijekom cijele godine su, prema zaključku Richarda Zabera, u trendu pod svaku cijenu.

 

Također su osjetljivi, ne podnose dobro kritike i ne snalaze se dobro u nestabilnim životnim razdobljima.

 

Bogate, teške, čokoladne i pikantne arome savršene su za zimu i obično ih biraju žene koje vole luksuz i ugađanje sebi. Pune su samopouzdanja, dobro poznaju sebe i nikada se ne suzdržavaju. Grabe sve što im život nudi, vole luksuz i bez pardona uzimaju što žele.

(sensa)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...