Eva Longoria očarala izgledom u gotovo potpuno providnoj haljini na crvenom tepihu u Cannesu

 

Cannes-Film-Festival_Eva-Longoria_moda_ljepota_klix_poznati_glumica_zabava_journal

Eva Longoria pojavila se na crvenom tepihu u Cannesu noseći gotovo potpuno providnu haljinu te je tako prisutne oduševila izgledom.

 

Za ovu kreaciju zaslužan je libanski dizajner Elie Saab. Izgled je upotpunila jednostavnom šminkom, podignutom frizurom i nakitom. Prisustvovala je premijeri filma "The Old Oak", koji je režirao Ken Loach.

 

Longoria je stigla u Cannes prije nekoliko dana kako bi promovisala kozmetičku kompaniju L'Oreal, čije je zaštitno lice.

Za razliku od mnogih poznatih ličnosti, ova glumica nema problem s tim da se pojavi u javnosti bez šminke. Naime, paparazzi su je prije nekoliko mjeseci snimili u lažernom izdanju te je dobila brojne pohvale zato što ne robuje standardima ljepote.

 

Ona se trenutno sprema za premijeru filma "Flamin' Hot", kojeg je režirala. Ovo kinematografsko ostvarenje 9. juna stiže u američka kina.

 

"Mislim da sam imala toliko toga da dokažem i da sam zaista prihvatila taj izazov u svakom pogledu", rekla je o svom angažmanu na filmu.

(klix)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO