Mirisna kolekcija Trešnja i liči iz L’Occitanea donosi optimizam i najavljuje proljeće

 

L’Occitanea_kolekcija_liči-i-trešnja_ljepota-i-zdravlje_journal

Prekrasan damski miris nove L’Occitane kolekcije Trešnja i liči spaja voće i cvijeće pretočene u primamljivu ambalažu inspiriranu radom slikarskog velikana, Paula Cézannea, koji je živio u najromantičnijoj francuskoj pokrajini Provansi.

 

Trešnja i liči kolekcija lijepa je poput slike koja ilustrira zamišljeni susret između cvijeta trešnje i ličija, ploda predivnog stabla koje uspijeva u jugozapadnoj Aziji.

 

Kolekcija koja donosi vedrinu i inspiraciju

Tuširanje Gelom za tuširanje Trešnja i liči prava je eksplozija nježnosti i energičnosti u isto vrijeme, koja pokreće i inspirira, dok kožu hidrira i štiti od isušivanja pružajući joj vitalnost i dobar osjećaj. Baš kao što priroda svojim buđenjem donosi novu energiju i preokret, tako i ove mirisne note, postižu da svakoga dana zaplešete u svom ritmu koji ostavlja tako moćan dojam.

 

Zasigurno ćete poželjeti osjetiti na svojoj koži Eau de Toilette Cerisier Litchi. Cvjetno-voćni miris otvara se eksplozijom iskričavih agruma, obogaćen je šarenom cvjetno-voćnom zanesenošću koju nose liči i cvijet trešnje te obavijen nježnošću mekih mošusnih nota.

 

Uljepšavajuće mlijeko za tijelo iz ove kolekcije hrani i hidrira kožu. Iza sebe ostavlja mirisni veo, zaljubljivi cvjetno-voćni miris, pjenušavo citrusno voće i meke mošusne note. Sadrži prirodnu infuziju ličija i prirodne ekstrakte cvjetova trešnje iz regije Luberon.

 

Zaokružiti njegu kože nanošenjem i kreme za ruke iz ove kolekcije, učinit će svaki vaš pokret rapsodijom radosti i ženstvenosti.

 Trešnja iz Luberona

Kad se u Luberonu stabla trešanja urese malim bijelim cvjetovima, to je znak da je proljeće stiglo! Stanovnici Luberona jako paze na promjene temperature zraka i na trenutak kad dani postaju dulji kako bi pripremili stabla trešanja za ljeto. Baš kao što svatko od nas treba posvetiti pažnju brizi o sebi i svojoj dobrobiti.

 

Period kad se ubiru plodovi stabla trešnje jako je važan za Provansu i uzgajatelje, a L’Occitane s ponosom ističe da otkupljuje sav urod (plodove i/ili cvjetove) od svojih partnera uzgajivača.

L’Occitane trgovine i webshop

Ususret Valentinovu, L’Occitane je predstavio limitirane poklon-setove, i zanimljivu promociju “Ljubav je putovanje” koja vas izaziva da potražite proizvode označene srcem i kombinirate ih kako biste ostvarili 15 % ili 20 % popusta.

 

Pronađite novu kolekciju i promocije u L’Occitane trgovinama i webshopu te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda – Instagramu i Facebooku.

(ljepotaizdravlje)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO