Slavni glumac proglašen najljepšim muškarcem na svijetu

 

serija_Bridgerton_glumac_Regé-Jean-Page_zadovoljna_ljepota_najljepše-lice_journal

Otkad se pojavio u seriji "Bridgerton", glumac Regé-Jean Page mnogima je zasjeo na vrh liste najzgodnijih muškaraca na svijetu. Sada je to mišljenje dobilo i znanstvenu potvrdu.

 

Iza istraživanja, odnosno liste stoji britanski kirurg dr. Julian de Silva, koji u svojem radu koristi tehniku računalnog mapiranja.

 

De Silva, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu kirurgiju lica u Londonu, objasnio je da tehnike mapiranja omogućuju rješavanje nekih misterija o tome što nekoga čini lijepim.

 

Objavio je listu 10 najljepših muškaraca na svijetu, koju predvodi već spomenuti Regé-Jean Page te objasnio po čemu se glumac istaknuo.

 

Nakon što su izmjereni svi elementi, glumac je odnio pobjedu zbog svojega klasično lijepog lica i prekrasnih smeđih očiju.

 

Imao je najvišu ocjenu za razmak između očiju, a visoku ocjenu dobio je i njegov položaj očiju. Njegove savršeno oblikovane usne također su dobile visoku ocjenu, dodao je De Silva.

(zadovoljna)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO