Šta Venera u Vodoliji znači za naš ljubavni život?

 

ljubav_seks_zabava_ljubavni-život_astro_horoskop_vodolija_journal

Ljubavni život bi mogao biti predmet nekih promjena u narednih mjesec dana, zato što će Venera, planeta koja vlada ljubavlju, lepotom, kreativnošću i senzualnošću, od 2. do 26. januara preći u vazdušni znak Vodolije.

 

Vodolija predstavlja slobodu, viziju i promjenu, tako da će ovaj tranzit Venere u Vodoliji biti usmjeren na prihvaćanje inovacija, eksperimentisanja i izlazak izvan vaše zone udobnosti.

 

Vodolijom tradicionalno vlada Saturn, planeta karme, vremena i ograničenja. Međutim, u modernoj astrologiji, znakom vlada Uran, planeta iznenađenja, budućih događaja i tehnologije. Zbog toga, obe planete mogu da govore o kvalitetima ovog znaka, kao i o tome kako će se on na nas uticati tokom ovog tranzita. Ovaj tranzit je moćno vrijeme za podsticanje pozitivnog razgovora i razmatranja različitih uglova, posebno tamo gdje se osjećamo zaglavljeni u našim životima.

 

Budući da je Vodolija stabilan znak, vjerovatno ćete osjećati naglasak na stabilnosti, što znači da je odlično vrijeme za njegovanje vaših odnosa. To može izgledati kao pokretanje važnih razgovora sa voljenima, ponovno povezivanje sa starim prijateljima ili razjašnjavanje vaših vrijednosti. Ali tokom većeg dijela ovog tranzita, Merkur će biti retrogradan, znak ozloglašen po teškoj komunikaciji. Sa ovim usklađivanjem, energija Vodolije može biti električna, ali takođe može izazvati izgaranje.

 

Da biste se pripremili za uspjeh, naglasite promišljenost u vašim odnosima. Ovo je vrijeme za razmišljanje, kontemplaciju i usporavanje. Venera u Vodoliji predstavlja priliku za jasnoću o tome kako se odnosite prema drugima i sebi.

 

Tokom Venerinog tranzita kroz Vodoliju, postoje neki ključni datumi na koje treba obratiti pažnju.

 

9. januara Venera formira harmoničan trigon, odnosno pozitivan ugao između planeta, sa retrogradnim Marsom u Blizancima. Venera će dati malo utješne energije uznemirenom Marsu, što može biti korisno za ublažavanje napetosti u našim odnosima.

 

14. januara Venera stupa u interakciju sa Uranom u Biku, poljuljajući naš osećaj normalnosti i dovodeći u pitanje ono što mislimo da želimo. Možda ćete naići na neočekivani put tokom ovog perioda, ili će se možda pojaviti nove veze ili ljubavnici.

 

22. januara Venera će biti u konjunkciji sa Saturnom (što znači da su njih dvoje veoma blizu na nebu i “spajaju” energije), stvarajući neke potencijalne izazove. Saturn ima otrežnjujući efekat i može nas usmjeriti da vidimo negativne aspekte naših odnosa. Međutim, ovo je neophodan korak u preduzimanju aktivnosti za izgradnju pozitivnije dinamike i jačih temelja.

(ultra)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO