Poruka dana... Zaslužuješ ljubav kakvu i sama daješ

 

motivacija_poruka-dana_ljubav_vrijednost_dijamant_bebamur_amazonke_atma

U to nemoj nikada da sumnjaš. Nemoj da zaboraviš svoju vrijednost. Nije to ego, nemoj da te pogrešno uče. To si ti… sjajiš kao sunce, vrijediš kao dijamant.

 

Ako ikada posumnjaš da ne dobivaš koliko daješ, reci. Uputi drugu stranu na to da nisi zadovoljna. Reci jednom, reci dva puta, ali ne više od toga. Jer ako moraš stalno tražiti pažnju i napominjati da si tu, da si prisutna, da čekaš a kamoli da vrijediš, onda on nije vrijedan tebe. I ni slučajno nemoj da se bojiš krenuti dalje sama, bez njega.

 

Niti jedna žena, zapravo niti jedna osoba ne treba sumnjati u svoju snagu. Treba da znaš da život nije toliko težak koliko ljudi pričaju. Trebaš se samo osmjehnuti, prisjetiti se stvari koje si dobro uradila, situacija u kojima su te drugi pohvalili i trenutaka kada si bila ispunjena…zadovoljstvom i zahvalnošću.

 

Zbogom nije teško reći…novu stranicu nije teško okrenuti. Čini se da jeste, ali kada to uradiš, uvidjet ćeš zapravo koliko je jednostavno. U svima nama ima toliko ljubavi, treba je dati pravim ljudima. Nemoj škrtariti u osjećajima. Ne treba kalkulirati. Samo srcem ideš naprijed.

 

Svatko tko ne radi tako, u ovome životu je promašio smisao. Skloni se od takvih ljudi. Vjeruj u sebe i nemoj da pristaješ na nešto što liči na ljubav. Daj od sebe koliko možeš ali ako ne dobiješ natrag isto toliko, produži dalje…glavu gore.

Obriši suze i izađi van jer imaš najljepše oči na svijetu.

 

Hana Šerić - Amazonke

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...