Najljepše blagdanske manikure: Srebrna, crvena i nude su “it” boje, ali s glitterom treba biti oprezan

 

ljepota_blagdani_praznici_božić_nova-godina_manikura_ljepota_nokti 

Božić 2022. se bliži… Vrijeme je da se zapitamo koji će nail art trendovi obilježiti ovu blagdansku sezonu. Puloveri s retro uzorcima, filmovi s gotovo zajamčenim sretnim završetkom, hektolitri vruće čokolade i beskonačan popis darova za pripremu – nema sumnje, blagdansko vrijeme je počelo. I kao i uvijek, javlja se nedoumica: Kako proslaviti duh Božića, a izbjeći kič te ostati vjerni modernom i elegantnom izdanju?

 

Kad je u pitanju izgled noktiju, manikura koju treba odabrati za božićne i novogodišnje praznike mnogim ovisnicama o nail artu donosi veliku nedoumicu: Kako suptilno izbalansirati svoje želje između šljokičavog, crvenog, zelenog, pa čak i grafika Djeda Mraza, a pritom ne pretjerati. Da biste na svakoj zabavi bili 100 posto u trendu, izdvojili smo deset manikura koje spajaju eleganciju i blagdanski duh.

 

10 svečanih i elegantnih manikura za Božić 2022.:

Dvostruki plemeniti metali

Skinny francuska manikura ovih blagdana dolazi u najsvečanijem stilu, u kombinaciji metalik srebrene podloge s tankim zlatim vrhom za wow efekt.

Diskretan glitter

Nude podloga sa suptilnim “konfeti” efektom idealan je odabir za sve ljubiteljice diskretnog sjaja.

Pahuljice na vrhovima noktiju

Snježne pahulje na vrhovima tamnih noktiju elegantan su i svečan nail art odabir kojim, nakon proslave Nove godine, možete produžiti ravno na skijanje.

Gingerbread kolačić

Zar ovo nije savršena mješavina chic i slatkog izgleda? Čak i za ljubiteljice minimalizma.

Candy cane štapić

Neizostavna blagdanska crveno-bijela dječja delikatesa u ovom je izdanju dobila moderan, francuski look. Idealan za sve ljubiteljice jednostavnih i veselih manikura.

Svjetlucavi Djed Božićnjak

Crveni vrhovi u francuskom stilu su profinjen i svečan odabir, a kad im dodate glitter, ne možete pogriješiti. Za dodatan blagdanski duh, pretvorite jedan (ili nekoliko) vrhova u kapicu Djeda Božićnjaka.

Srebrne zvjezdice

Ne samo da ova manikura izgleda lijepo već je i vrlo jednostavna za napraviti. Sve što trebate jesu naljepnice sa zvjezdicama i pouzdan završni premaz.

Grafički minimalizam

Crveni lak ovog je mjeseca “it” boja noktiju, ali ne morate njome (kao što ste već vidjeli) premazati cijeli nokat. Probudite kreativca u sebi i poigrajte se različitim fluidnim oblicima.

Glazed manikura

Glazed donut manikura ne izlazi iz trenda. Samo joj u blagdanskoj sezoni udahnite dašak glittera na nježnoj, nude podlozi.

Biserna francuska manikura

Glazed ili biserni vrhovi noktiju u stilu francuske manikure spajaju eleganciju, chic i minimalizam. Želimo je nositi cijelu sezonu.

(ljepotaizdravlje)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...