RAZNJEŽIO FANOVE: Novak Đoković pozirao u zagrljaju supruge i dječice

 

Nakon što je u Torinu svladao Norvežanina Caspera Ruuda i šesti put u karijeri postao pobjednik ATP Finala Novak Đoković pozirao je u zagrljaju supruge Jelene, a potom i njihove dječice.

 

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj Novaku sjedi u krilu, priljubljena njegovom licu.

 

“Vidim te”, napisala je Jelena u opis fotografije i dodala emotikon srca. Objavom koja je od sinoć skupila gotovo 75.000 lajkova oduševila je pratitelje.

JELENA-ĐOKOVIĆ_MAGAZIN_LJUBAV_BRAK_SREĆA_GODIŠNJICA_NOVAK-ĐOKOVIĆ_SPORT

“Prekrasan par. Novak će uvijek biti na tvojoj strani, čuvaj mu leđa”, “Prekrasni ste, čestitke. Volim vas oboje”, “Ništa drugo nije bitno”, “Ovo je tako inspirativno”, “Sretna vam svaka pobjeda i ljubav koju pružate jedan drugome”, samo su neki od komentara.

 

Inače, Jelena i Novak upoznali su se dok su bili srednjoškolci, a sudbina ih je ponovo spojila nakon što se ona iz Milana preselila u Monako. Često je naglašavala da joj je prioritet bilo obrazovanje u nekoj zapadnoeuropskoj zemlji, koje je u to doba moglo dopasti samo najbolje od najboljih u njezinoj zemlji. U braku su od 2014. godine i imaju dvoje djece, Stefana i Taru, s kojima su također objavili preslatku fotografiju iz Torina. Fotografija je za 1h skupila skoro 20 hiljada lajkova, a osvojima je srca brojnih fanova.

(azra)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO