Poruka dana...

 

Život kreće ispočetka kad ti kreneš ispočetka. Kad pogledaš u sebe i kažeš: „Porazi od jučer neće odrediti moj današnji dan.“ Zato biraj kome ćeš reći svoje radosti i tuge. Sreće i nesreće. Ljudi doista imaju moć da pokvare sve što je lijepo. A prave se da im je stalo. Zato svako jutro kaži sebi: „Zaslužujem ljude koji će se truditi više.“ I za koje ćeš se ti truditi više. Ništa površno. Ništa lažno. Ništa umjetno. S obje strane.

Ako u sebi nosiš mir, onda ti nije potrebno nečije odobrenje, ohrabrenje ili pohvala. Imaš sve što ti treba. I prekini onaj začarani krug. Preispitivanja koja nikuda ne vode. Pitanja koliko si kome dao i da li je trebalo više. I što je značilo ono ignoriranje. Nepoštivanje. Tišina. Danas u srcu trebaš stvoriti samo jednu stvar. Malo više prostora za ljubav. Za prihvaćanje. Za razumijevanje. I sebe i drugih. I vidjet ćeš kako sve stvari dolaze na svoje. 

poruka-dana_lijepe-misli_motivacija_mario-žuvela_motivator_journal

- MarioŽuvela

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...