Naših 10 smeđih kombinacija za posao ove jeseni

 

jesen_moda_fashion_journal_Smeđa_smeđe-kombinacije_odjeća_posao

Oblačenje za posao i kreiranje inspirativnih kombinacija već polako nailazi na poteškoće i manjak ideja, uz to su nam potrebni i novi artikli za jesenje poslovne kombinacije.

 

Iako se za posao u većini slučajeva okrećemo sigurnim komadima kao što su odijelo ili hlače, haljine su još uvijek komadi koje nosimo i na jesen. S obzirom na to da poslovna atmosfera zahtjeva i decentniji izgled, u mnoštvu trendy komada, izazov je kreirati profesionalni look. To je bio i razlog zbog kojeg smo zavirili u kombinacije modnih insajderica na Instagramu gdje smo pronašli inspirativne outfite.

 

Sudeći po njihovim kombinacijama, čini se da smeđa nije samo naš izbor za jesenje poslovne kombinacije. Midi suknje s džemperom, hlače i rolka, kao i blejzeri i baloneri su najpopularniji komadi. Dopada nam se i detalj sa svilenkastom maramom koje su dame birale. U nastavku pogledajte šta se to ove jeseni nosi na posao.

(bonjour)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...