Šta nam donosi Venera u Lavu?

 

ASTRO_SAVJETI_ASTROLOGIJA_HOROSKOP_LAV_LIFESTYLE_MAGAZIN_HOROSKOP_VENERA_VENERA-U-LAVU

Vibracije zabave stižu kada Venera, planeta ljubavi, ljepote i užitka uđe u vatreni znak Lava 11. avgusta. Ljubavni život postaće ponovo zabavan i uzbudljiv i konačno dolazimo u stanje kada ćemo iza sebe ostaviti loše raspoloženje iz jula, a odnosi će krenuti uzlaznom putanjom.

 

Ljubav je veličanstvena i velika dok je Venera u Lavu. Bićemo velikodušni u ljubavi, ali isto tako i sa novcem. Uopšteno, Venera kada se nađe u Lavu nastupa srdačno, zadirkujuće, izražajno, ponosno i ekstravagantno vrijeme i period pun uzbuđenja. Ljubav će postati pomalo igra,  koja je vječna, jer je Venera u Lavu zauvijek zaglavljena u romantičnoj fazi veze. Glavna hrana u toku Venerinog boravka u Lavu biće nam pažnja, priznanje i obožavanje.

 

Venera u Lavu zahtjeva obožavanje, divljenje i svu moguću pažnju kako od drugih, ali ćemo i sami sebi udovoljavati u svemu i svoj život činiti raskošnim. Međutim, glavno obilježje ovog ciklusa su ponos i strast. Takođe je potrebno za vrijeme ovog perioda obratiti pažnju na ego, pogotovo u ljubavnim odnosima. Može lako doći do prenaglašavanja naših osjećaja samo radi učinka, kao i ekstravagancije.

 

Ciklus Venere u Lavu može biti dobro ili isplativo vrijeme za zabave, rekreaciju, bavljenje sportom, ali isto tako biće i drame više nego inače. Ukrašavanje, nakit, odjeća, kupovanje umjetnina zaukupiraće nam pažnju tokom ovog ciklusa. Želja za isticanjem, lijepim izgledom i traženje pažnje dominanti su, kao i jaka želja za osjećajem posebnosti. Ako posvetimo sebi vrijeme i uživamo u svakodnevnim sitnicama ovaj period mogli bismo iskoristiti na pravi način.

 

Akcenat će biti na poboljšavanju društvenog života i cjelokupnog ponašanja, moguća su poznanstva sa uticajnim osobama, ali ipak ono što će ovaj period obilježiti je strastvena ljubav i potrebno je da budemo suosjećajni i izražajni. Lav je znak zodijaka koji visoko cijeni i fizičko i emocionalno zadovoljstvo, a tokom tranzita Venere kroz ovaj znak mogli bismo uspostaviti čvršće i dugoročnije ljubavne odnose.

 

Tokom Venerine šetnje kroz znak Lava bićemo puni odvažnosti i harizme, pucaćemo od samopouzdanja. Sezona Lava je dobro vrijeme da se posvetimo sebi – učimo o sebi, svojim talentima, svojim najboljim osobinama i svemu ostalom što nas čini jedinstvenim. Kada Venera počne svoj put kroz Lava, planeta ljubavi pomoći će nam da naučimo šta je to ljubav prema sebi i da više volimo sebe. Osjećaćemo se strastveno i romantično i imaćemo želju da volimo druge, ali ne smijemo zaboraviti važnost ljubavi prema sebi.

(ultra)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO