Blake Lively slavi 35.rođendan... Za nju su godine samo broj, a njezine modne kombinacije vječna su inspiracija

 

Blake-Lively_rođendan_celebrity_glumica_godine

Zgodna Blake Lively, američka glumica koja se proslavila ulogom u hit teen seriji 'Tračerica', 25. kolovoza proslavit će 35. rođendan, a obožavatelje oduševljava kako ostvarenjima na velikim i malim ekranima tako i sjajnim izgledom te skladnim obiteljskim životom.

 

Pažnju je prvo privukla ulogom Serene Van der Woodsen u teen seriji 'Tračerica', a nakon toga slijedile su uloge u filmovima kao što su'Čarobne hlače' i 'Čarobne hlače 2'.'Opasnost iz dubine', Bezvremenska Adaline' i 'Green Lantern'.

Blake je vrlo brzo stekla i laskavu titulu modne ikone. S dugom plavom kosom koja je s vremenom postala njezin svojevrsni zaštitni znak i besprijekornom figurom, Blake je vječna modna inspiracija i miljenica Anne Wintour. Na crvenom tepihu redovito servira nezaboravne stajlinge, a jedan od legendarnih svakako je haljina na ovogodišnjoj Met Gali gdje je rekreirala look moderne princeze u fantastičnoj kreaciji koju potpisuje Atelier Versace.

 

Inače, Blake je u sretnom braku s glumcem Ryanom Reynoldsom, a par nerijetko obožavatelje na društvenim mrežama nasmijava šalama i simpatičnim prepirkama. Poznata plavuša koja kotira visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih i slavni glumac roditelji su tri djevojčice, sedmogodišnje James, petogodišnje Inez i dvogodišnje Betty.








(tportal)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...