Afro turban... Veličanstven modni dodatak ovoga ljeta!

 

Afro turban – moderan dodatak ili pametno rešenje za one dane kada ne želiš da stilizuješ svoju kosu? Definitivno i jedno i drugo. To je jedan od onih glamuroznih modnih dodataka koji svakom odjevnom stilu daje dašak elegancije starog Hollywood-a i izgled velikih ikona stila Grete Garbo ili Audrey Hepburn. Na elegantan način podigni svoj svakodnevni izgled na viši nivo i uživaj u svom tropskom odmoru ili ljetnoj šetnji morskom obalom, bez da brineš o svojoj kosi koja će biti zaštićena od sunca ako na glavi imaš svoj omiljeni afro turban. Ultra ti donosi nekoliko popularnih načina kako da nosiš afro turban i kako da ga vežeš, zaštitiš kosu u vrelim ljetnjim danima a istovremeno postigneš šik izgled.

AFRO-TURBAN_ELEGANCIJA_KOSA_LIFESTYLE_MAGAZIN_MODA_MODERNO_MODNI-DETALJ_SAVJETI_JOURNAL

Ne samo da afrički način vezivanja turbana može zaštititi kosu od vremenskih nepogoda (ili prikriti manje od savršene frizure), već je to i savršen način da trenutno podigniš svoj izgled i dodaš malo drame i razigranosti u svoj outfit. Takođe, možeš birati između beskrajnih stilova, bilo da tražiš hrabri uzorak ili si sklonija neutralnim nijansama.

Još jedna sjajna stvar u vezi sa afro turbanom za kosu je to što postoji toliko mnogo načina da ih nosiš, tako da trend zaista možeš učiniti svojim. Turban se može stilizovati i uz elegantne haljinje sa retro notom, a za dnevne varijante biraj modele sa razigranim uzorcima koji će unijeti vedrinu u tvoj look. Ako si neodlučna onda minimalizam i klasika sa neutralnim bojama su idealno rješenje. Ne nedostaje inspiracije na društvenim mrežama, posebno TikToku gdje postoji mnogo tutorijala „kako vezati maramu za kosu“.



Načini na koji se vezuje afro turban koje donosimo u nastavku sigurno će biti inspiracija da u svoju odjevnu kombinaciju uvedeš ovaj modni detalj koji će tvom izgledu dati dašak elegancije i veličanstvenog izgleda ili zaigraj se bojama, dezenima, načinom vezivanja i stvori svoj unikatni i jedinstven stil samo za sebe.

ultra

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...